Ευχάριστα νέα για την πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του Survivor

Έρχεται με δική της εκπομπή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για την πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του Survivor

Ευχάριστα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά για μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του Survivor. Όπως ανακοινώθηκε ξεκινάει με δική της εκπομπή στο ραδιόφωνο.

Η ανακοίνωση για την πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του Survivor

Το νέο hot δίδυμο του ραδιοφώνου ξεκινά σήμερα στις 6 το απόγευμα στoν Sfera 102,2! Η φωνή-τρολ της τηλεοπτικής εκπομπής Shopping Star, Βαγγέλης Χαρισόπουλος, παρέα με το υπερsexy και funny κορίτσι του Survivor, Φελίσια Λαπάτη, έρχονται για να μας τρελάνουν!

Γέλιο, ενημέρωση, gossip, τηλεφωνικές φάρσες και πολλά πολλά δώρα για τους ακροατές! Πάντα με όλες τις μεγάλες επιτυχίες.

Κάθε απόγευμα 6-9 Δεύτερα με Παρασκευή στον Sfera 102,2!

Φελίσια Λαπάτη Survivor

Από την άλλη, σήμερα την Ροδάνθη Καπαρού την έχετε δει; Θα πάθετε σοκ μόλις δείτε το πρόσωπο και το σώμα της.

Άλλος άνθρωπος πρώην παίκτρια του Survivor - Έμεινε μισή μετά την απώλεια κιλών

Πρώην παίκτρια του Survivor, σήμερα είναι σαν... άλλος άνθρωπος μετά την εγκυμοσύνη της και την απώλεια των κιλών. Έχει μείνει μισή στο σώμα της, ενώ οι κοιλιακοί της φαίνεται πως είναι πέτρα.

Μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης είχε συζητηθεί πολύ, όχι μόνο λόγω των επιδόσεων της, αλλά και λόγω της ομορφιάς της, αφού είναι από τις πιο hot παίκτριες.

Αυτή είναι η πρώην παίκτρια του Survivor που έγινε άλλος άνθρωπος μετά την απώλεια κιλών

Ο λόγος για την Φελίσια Λαπάτη, η οποία πριν από περίπου ενάμιση χρόνο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Η πρώην παίκτρια του Survivor με διατροφή και καθημερινή γυμναστική, κατάφερε να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και σήμερα να διαθέτει απίστευτο κορμί.

«Το σώμα επανέρχεται μόνο του και δεν χρειάζεται άγχος. Φυσικά και έτρωγα στις λιγούρες μου και εννοείται πως ζήταγα πολύ περισσότερο φαί από ότι πριν. Εννοείται όμως πως πρόσεχα όταν μπορούσα να κρατηθώ και δεν σταμάτησα ποτέ τη γυμναστική, ακόμα κι αν ήταν να πάω μισή ώρα για περπάτημα.

Η ξαφνική αύξηση του σωματικού μου βάρους δεν ήθελα να ξεφύγει κυρίως για ψυχολογικούς λόγους για αυτό επισκέφτηκα και την διατροφολόγο», είχε πει η Φελίσια Λαπάτη, μιλώντας για την απώλεια των κιλών που είχε πάρει στην εγκυμοσύνη της.

Survivor Φελίσια Λαπάτη

Κορμάρα ωστόσο έχει και η Κατερίνα Δαλάκα. Δείτε πως είναι το σώμα της μετά την συμμετοχή της στο Survivor και απλά θα πάθετε πλάκα.