Κατερίνα Δαλάκα: Με "καυτό" ολόσωμο μαγιό η νικήτρια του Survivor - Αρετουσάριστη φωτογραφία

Έτσι είναι τα πόδια της χωρίς ίχνος φίλτρων

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Δαλάκα: Με

Η Κατερίνα Δαλάκα διατηρεί άψογες αναλογίες στο κορμί της και αυτό το απέδειξε για ακόμη μια φορά η αρετουσάριστη φωτογραφία της στην οποία ποζάρει με "καυτό" ολόσωμο μαγιό. Η νικήτρια του Surviror Ελλάδα Τουρκία έχει κορμάρα!

Η αθλήτρια μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διάφορες στιγμές της, Τόσο με το σύντροφό της, όσο και με τις φίλες της και τις βόλτες τους.

Πολλές είναι οι αναρτήσεις της ωστόσο και με μαγιό! Μια προς μια είναι όλες άκρως εντυπωσιακές αφού έχει αψεγάδιαστο κορμί. Και αυτό λόγω της καθημερινής γυμναστικής και της διατροφής που κάνεις.

Πριν από λίγες ημέρες, η Κατερίνα Δαλάκα δημοσίευσε μια φωτογραφία της όπου πόζαρε με μαύρο ολόσωμο μαγιό και μοίρασε "εγκεφαλικά" με τα απίστευτα πόδια σας.

Σκέτη "φωτιά" το σώμα της Κατερίνας Δαλάκα - Δείτε τη μόνο με το μαγιό

Η Κατερίνα Δαλάκα έχει το απόλυτο κορμί και αυτό φαίνεται σε κάθε φωτογραφία που ανεβάζει. Έκανε ηλιοθεραπεία μόνο με το μαγιό της στην αυλή της και αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι το σώμα της είναι σκέτη "φωτιά". Δείτε το και θα καταλάβετε τι λέμε...

Φόρεσε λοιπόν το μαγιό της και ξάπλωσε στην ξαπλώστρα για να απολαύσει τον ήλιο και να πάρει λίγο χρώμα μιας και το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και σε λίγο καιρό όλοι θα ξεχυθούμε στις παραλίες.

Η φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με το ολόσωμο μαγιό της ήταν αρκετή για να τους "κολάσει" όλους μιας και για ακόμη μία φορά φάνηκε πως το κορμί της είναι θεϊκό.

Μάλιστα όπως πληροφόρησε η ίδια μέσα από το insta story που ανέβασε για τους διαδικτυακούς της φίλους, ο λόγος για τον οποίο βγήκε έξω είναι για να κάνει λίγη ηλιοθεραπεία.

Κατερίνα Δαλάκα μαγιό