Τρελά ερωτευμένη πρώην παίκτρια του Survivor - Η νέα τρυφερή φωτογραφία με το σύντροφό της

Ο μικρός χωρισμός που είχαν φαίνεται πως τους έκανε καλό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τρελά ερωτευμένη πρώην παίκτρια του Survivor - Η νέα τρυφερή φωτογραφία με το σύντροφό της

Μπορεί όπως όλα τα ζευγάρια να είχαν μια δυσκολία που να τους έφτασε στο χωρισμό, ωστόσο πλέον είναι και πάλι μαζί και πολύ ερωτευμένοι. Η νέα φωτογραφία που δημοσίευσε η πρώην παίκτρια του Survivor το απέδειξε.

Ο λόγος για την Κατερίνα Δαλάκα και τον Δημήτρη Φιντιρίκο, οι οποίο αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Εδώ και λίγες ώρες το ζευγάρι βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και περνάει χαλαρές στιγμές με τους φίλους του. Μάλιστα, πριν από λίγες λεπτά ο Δημήτρης Φιντιρίκος, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την Κατερίνα Δαλάκα. Βέβαια, να πούμε πως Κώστας Καραφώτης πριν από λίγες ημέρες, είχε μιλήσει για πρώτη φορά για τη σχέση του με πρώην παίκτρια του Survivor.

Κατερίνα Δαλάκα Δημήτρης Φιντιρίκος

Η φωτογραφία αγκαλιά με το σύντροφο της που έφερε την επιβεβαίωση πως η παίκτρια του Survivor είναι τρελά ερωτευμένη

Μια επανασύνδεση είχαμε στην Ελληνική showniz για αγαπημένο ζευγάρι. Πρώην παίκτρια του Survivor τα βρήκε και πάλι με το σύντροφό της και η φωτογραφία που πόζαραν αγκαλιά, επιβεβαίωσε την είδηση.

Ο λόγος για την Κατερίνα Δαλάκα και τον Δημήτρη Φιντιρίκο. Μπορεί το ζευγάρι πριν από περίπου τρεις μήνες να πήρε την απόφαση να χωρίσει, ωστόσο είναι ξανά σε σχέση και πολύ ερωτευμένοι.

Οι αρχικές φήμες για επανασύνδεση ήρθαν όταν το ζευγάρι δημοσίευσε παρόμοιες φωτογραφίες στα social media

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος πριν από λίγες ώρες, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία από το σπίτι του, όπου όλοι μαζί έδειχναν να γευματίζουν.

Δημήτρης Φιντιρίκος σπίτι

Ωστόσο, την ίδια περίπου φωτογραφίες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και η Κατερίνα Δαλάκα, επιβεβαιώνοντας έτσι πως είναι και πάλι μαζί. Δείτε ωστόσο και την απίστευτη σπόντα της, μετά το χωρισμό τους.

Κατερίνα Δαλάκα Δημήτρης Φιντιρίκος

Η φωτογραφία που έφερε την επιβεβαίωση

Η επιβεβαίωση ωστόσο της επανασύνδεσης του «έσκασε» με την πρώτη κοινή του φωτογραφία στο Instagram. Την μοιράστηκε η Κατερίνα Δαλάκα με τους διαδικτυακούς της φίλους και τα likes, όπως και τα σχόλια έπεσαν σαν την βροχή.

Η πρώην παίκτρια και νικήτρια του Survivor, πόζαρε στα πόδια του Δημήτρη Φιντιρίκου και έδειχναν πολύ ερωτευμένοι.

Κατερίνα Δαλάκα Δημήτρης Φιντιρίκος σχέση