J2US: «Εγώ χάθηκα εντελώς!» - Αμηχανία με τον Σταμάτη Φασουλή και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
J2US: «Εγώ χάθηκα εντελώς!» - Αμηχανία με τον Σταμάτη Φασουλή και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη

Το αποψινό (1/4) επεισόδιο του J2US ξεκίνησε και τα ζευγάρια είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κερδίσουν τόσο τους κριτές της επιτροπής, όσο και το τηλεοπτικό κοινό για να μείνουν στο talent show του Alpha.

Ήρθε η σειρά του Στέφανου Κωνσταντινίδη με την Λίτσα Γιαγκούση ώστε να ενθουσιάσουν τους κριτές, όπως την προηγούμενη εβδομάδα. Βέβαια, ερμηνεύοντας το "Ηταν ψέμα" δεν τα κατάφεραν και η τραγουδίστρια "τράβηξε μόνη της κουπί", κάτι που σχολιάστηκε έντονα από τον Σταμάτη Φασουλή.

Διαβάστε επίσης: J2US: Έβαλαν αναγκαστικά ''μπιπ'' - Η γκάφα του Σταμάτη Φασουλή στον αέρα του ALPHA

Τα σχόλια του Σταμάτη Φασουλή για τον Στέφανο Κωνσταντινίδη στο J2US

«Δεν ήταν από τις καλές σας στιγμές! Δεν θα πω ψέματα δεν ήταν από τις καλές σας στιγμές. Την προηγούμενη φορά υπήρχε μια ελπίδα, κάτι... Τώρα ήταν παράφωνο, ειδικά τα κουπλέ λάθος!», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

Τα πρώτα λόγια του Σταμάτη Φασουλή για την Τραγωδία στα Τέμπη

To Σάββατο 4/3 το J2US δε βγήκε στον αέρα, με τον Nίκο Κοκλώνη να σέβεται το εθνικό πένθος, που έζησε η χώρα μετά την τραγική σύγκρουση στα Τέμπη με τα θύματα, που μετρήσαμε να φτάνουν στα 57 και τους τραυματίες να δίνουν μάχη για τη ζωή τους.

Οι σχετικές με την υπόθεση εξελίξεις δε σταματούν να απασχολούν, ωστόσο η καθημερινότητα θα πρέπει - έστω για όσους δεν πενθούν άμεσα - να επανέλθει και για το λόγο αυτό το Σάββατο 11/3 είδαμε το J2US να βγαίνει και πάλι στον αέρα (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση του Κοκλώνη για το τραγικό συμβάν).

Η έναρξη με το πρώτο act ήταν πολύ διαφορετική, με τον Κοκλώνη να κάνει σύντομες δηλώσεις, δίνοντας στη συνέχεια το λόγο στην κριτική επιτροπή με το Σταμάτη Φασουλή να παραθέτει συγκινητικά λόγια.