J2US: Έβαλαν αναγκαστικά ''μπιπ'' - Η γκάφα του Σταμάτη Φασουλή στον αέρα του ALPHA

Τι πήγε να πει ο κριτής και τι είπε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US: Έβαλαν αναγκαστικά ''μπιπ'' - Η γκάφα του Σταμάτη Φασουλή στον αέρα του ALPHA

Το σημερινό (25/3) επεισόδιο του J2US έκρυβε πολλές εκπλήξεις τόσο από τους διαγωνιζόμενους όσο και από τα άτομα, που απαρτίζουν το show, με τον Νίκο Κοκλώνη να κάνει μια ερώτηση, που έφερε σε δύσκολη θέση τη Βανδή (δείτε την εδώ).

Στη συνέχεια, το κοινό, οι κριτές και ο παρουσιαστής έμελλε να γελάσουν ξανά, αυτή τη φορά με την ατάκα - γκάφα του Σταμάτη Φασουλή όσο έκρινε την ερμηνεία της Ναταλίας Αργυράκη με το Γιώργο.

Η γκάφα του Σταμάτη Φασουλή στον αέρα του J2US

Φυσικά και ο ίδιος δεν είχε σκοπό να φέρει κανέναν σε δύσκολη θέση, αφού αμέσως έβαλε τα γέλια και παράλληλα οι υπόλοιπη επιτροπή γέλασε μαζί του, με σκοπό να μην έρθουν σε δύσκολη θέση μιας και ήταν σε live μετάδοση!

Λίγο νωρίτερα η Βανδή συγκινήθηκε με όσα είπε η Σταυροπούλου

Η Στανίση & οΤουτουντζής ερμηνεύουν μια μεγάλη επιτυχία της Δέσποινας Βανδή, το ''Ένα τσιγάρο διαδρομή'' με την ίδια να εξηγεί στη συνέχεια, πως το κομμάτι είναι το soundtrack της ζωής της.

Νωρίτερα το λόγο είχε πάρει η Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία παρέθεσε μια πολύ συγκινητική ιστορία σχετικά με το κομμάτι και τη φιλία της με τη Βανδή, η οποία κατάφερε να τη συγκινήσει ιδιαίτερα όσο καθόταν δίπλα της και ουσιαστικά την άκουγε με βουρκωμένα μάτια χωρίς να μιλάει (δείτε εδώ τη στήριξη της Βανδή στο νέο βήμα του Μπισμπίκη).

«Θέλω να πω ότι αυτό το τραγούδι το αγαπώ πολύ για δύο λόγους. Όχι μόνο γιατί εκτιμώ αφάνταστα και τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Νίκο Μωραϊτη, αλλά γιατί αυτό το τραγούδι το άκουσα… Πως ρε παιδί μου, δεν δένουμε έναν τόπο με έναν άνθρωπο, ένα τραγούδι με μια στιγμή;

Δεν είναι ο τόπος, το άκουσα πριν κυκλοφορήσει ήμουν Μάνη στο Euphoria, ήμασταν με την Δέσποινα σε ένα μπαλκόνι και ήταν η πρώτη φορά, που κάναμε ένα άνοιγμα με τη Δέσποινα και ανακάλυψα έναν εσωτερικό της κόσμο, που δεν τον γνώριζα. Ήταν τόσο αληθινή και τόσο συγκινητική, γιατί ήταν σε ένα μεταβατικό και περίεργο στάδιο της ζωής της και το έχω συνδέσει με αυτό...

Άλλωστε ήταν μια στιγμή, που την είχα ανάγκη να την μοιραστώ μαζί της για να εκτιμήσω το μεγαλείο της ψυχής της. Ναι και πάντα με συγκινεί πάρα πολύ αυτό το τραγούδι, πέρα από την ομορφιά του, γιατί εκεί σαν να ανακάλυψα τη Δέσποινα, που την ήξερα πολλά χρόνια πριν, αλλά σαν εκεί να την γνώρισα, ρε παιδιά... και είμαι πολύ χαρούμενη - θα το πω και αυτό - γιατί νιώθω, ότι με την ψυχραιμία και τον τρόπο που αντιμετώπισε η Δέσποινα τη ζωή της, η ζωή την αντάμειψε και της αξίζει», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.