Κοιτιόντουσαν στα μάτια και "έλιωναν" - Εντυπωσιακή η Βανδή στο πλευρό του Μπισμπίκη στη νέα τους κοινή ανάρτηση

Εκείνη με φούξια μπλέιζερ και γόβες, ενώ εκείνος με το κλασικό του μαύρο tshirt

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Δέσποινα Βανδή ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη. Μετά το διαζύγιο της, μια δεύτερη ευκαιρία στην ευτυχία της "χτύπησε την πόρτα" που είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της. Είναι πολύ ανανεωμένη και θα έλεγε κανείς πως ο έρωτας της πηγαίνει πολύ.

Μπορεί πολλά να έχουν ακουστεί, γραφτεί και σχολιαστεί για το πως το ζευγάρι προβάλει την σχέση του, την ώρα που είναι και οι δυο δημόσια πρόσωπα και έχουν πίσω τους παιδιά. Βέβαια, σε όλα αυτά ο ηθοποιός απάντησε σε πρόσφατη συνέντευξη του η οποία συζητήθηκε έντονα (δείτε εδώ τι είπε).

Από πλευράς της η Δέσποινα Βανδή μπορεί να μην έχει κάνει δηλώσεις, ωστόσο, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται έχει δώσει την καλύτερη απάντηση, όταν βρέθηκε στην πίστα μαζί με τον συνάδελφο και φίλο της, Αντώνη Ρέμο.

Η νέα κοινή ανάρτηση Βανδή - Μπισμπίκη μετά από έξοδο τους

Στο πλευρό της τραγουδίστριας είναι η κόρη της Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία την στηρίζει σε κάθε βήμα και απόφαση που παίρνει. Μάλιστα, όταν πρόσφατα είχε σχολιαστεί πολύ αρνητικά ένα βίντεο με την μητέρα της και τον σύντροφό της, η νεαρή είχε πάρει θέση με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έχοντας λοιπόν σύμφωνα όπως φαίνεται τα παιδιά τους σε αυτό το όμορφο γεγονός που βιώνουν, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ζουν τον έρωτα τους χωρίς να τους νοιάζει κανείς.

Πριν λίγες ώρες μάλιστα, η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια νέα κοινή ανάρτηση με τον αγαπημένο της.

Η Δέσποινα Βανδή πόζαρε στην αγκαλιά του Βασίλη Μπισμπίκη άκρως εντυπωσιακή με φούξια μπλέιζερ, μαύρο κολάν και γόβες, την ώρα που γυρνούσαν σπίτι τους, έπειτα από θεατρική παράσταση που απόλαυσαν.

Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης έξοδος