Τον άκουσαν και στα άλλα κανάλια - Η φάρσα της Σταυροπούλου στον Κοκλώνη στο J2US

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Τον άκουσαν και στα άλλα κανάλια - Η φάρσα της Σταυροπούλου στον Κοκλώνη στο J2US

Την ώρα που έκανα διάλλειμα τα ζευγάρια από τις ερμηνείες τους στο αποψινό (1/4) επεισόδιο του J2US, ο Νίκος Κοκλώνης ενημέρωνε το τηλεοπτικό κοινό για τα δώρα που θα δώσει στο τέλος της εκπομπής, Εκείνη την στιγμή που παρουσίαζε το αυτοκίνητο και ήθελε να δείξει όλα τα σημεία του, στο πορτ μπαγκάζ τον περίμενε μια έκπληξη.

Η Βίκυ Σταυροπούλου, λοιπόν, επηρεασμένη από την Πρωταπριλιά, ήθελε να κάνει κάτι στον συνάδελφο και φίλο της. Πιο συγκεκριμένα ήθελε να κόψει την ανάσα του Νίκου Κοκλώνη, όταν εκείνος δεν το περίμενε καθόλου.

Διαβάστε επίσης: J2US: «Αχ νυφούλα να σε δώ!» - Έμεινε με ανοιχτό το στόμα η Βανδή στον αέρα του ALPHA

Η φάρσα της Σταυροπούλου στον Κοκλώνη στο J2US

Μόλις άνοιξε ο Νίκος Κοκλώνης την πόρτα του πόρτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, τον κατατρόμαξε η Βίκυ Σταυροπούλου και αυτός πετάχτηκε από την τρομάρα του.

«Αχ, καλέ, τι έκανες; Αχ, Θεέ και Παναγία! Φοβήθηκα», είπε ο Κοκλώνης με τρεμάμενη φωνή και η Σταυροπούλου «πέθανε» στα γέλια.

Η σπόντα του Νίκου Κοκλώνη για το γάμο της Βανδή με το Μπισμπίκη

Οι ατάκες του Νίκου Κοκλώνη δεν έλειψαν ούτε αυτό το Σάββατο 25/3 από το Just the 2 of us με τον παρουσιαστή να παίρνει το λόγο - μετά την εμφάνιση του Σοϊλέδη με την Πιερίδη - και να κάνει μια όλο νόημα ερώτηση στη Δέσποινα Βανδή.

Να τονίσουμε, πως η πάσα δόθηκε από τον επικείμενο γάμο του Άρη με τη Μαρία Αντωνά με τον παρουσιαστή στη συνέχεια να ρωτάει ανοιχτά την Βανδή για την αντίδραση της, όταν και εάν δεχτεί πρόταση γάμου από το σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη.

Η ίδια στην αρχή φάνηκε να έρχεται σε δύσκολη θέση, ωστόσο έχει αποδείξει πόσο ετοιμόλογη είναι και έτσι αμέσως απάντησε γενικόλογα, χωρίς να αναφερθεί στην προσωπική της ζωή.

Δείτε εδώ επίσης: «Όποτε μου καυλ@σει να κάνω κάτι θα το κάνω» - "Έκλεισε στόματα" ο Μπισμπίκης

«Τι λέει; Εγώ αντιπαρέρχομαι...και λέω ότι θα πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί όλα τα παραμύθια τελειώνουν μετά το γάμο. Δε συνεχίζεται κανείς...δεν υπάρχει δεύτερος τόμος, πάμε στα παιδιά», είπε η Δέσποινα Βανδή.