Masterchef 7: Για λόγους υγείας εκτός ο Σωτήρης Κοντιζάς - Η ανακοίνωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Τι συμβαίνει με τον κριτή;

Από νωρίς την Παρασκευή 21/4 είχε γίνει γνωστό πως ο Σωτήρης Κοντιζάς θα απουσίαζε από το επεισόδιο του Masterchef 7 και συγκεκριμένα από το trailer, που είχε κυκλοφορήσει για όσα θα δούμε απόψε!

Από την έναρξη κιόλας ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος φρόντισε να μην κρατήσει το κοινό και τους διαγωνιζόμενους σε αγωνία σχετικά με την απουσία του ενός κριτή! Αφού λοιπόν, ο ίδιος ευχήθηκε περαστικά στον Κοντιζά τότε πολύ γρήγορα έγινε αντιληπτό, πως ο κριτής απουσίαζε για λόγους υγείας!

Expand player

Δείτε επίσης: Θα συνεχιστεί το Masterchef; - Η απάντηση των Κοντιζά & Ιωαννίδη στην κάμερα του ΣΚΑΙ

Ο λόγος που απουσίαζε ο Σωτήρης Κοντιζάς (21/4) από το Masterchef 7

«Να στείλουμε περαστικά στον κύριο Σωτήρη Κοντιζά, δεν ένιωθε πάρα πολύ καλά, κάτι συνέβη τώρα, μάτι πρέπει να είναι, οπότε να του στείλουμε την αγάπη μας», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Το τρολάρισμα από τον Κουτσόπουλο & τον Ιωαννίδη στον Κοντιζά

Την Τετάρτη 4/4 μετά τη σοκαριστική λιποθυμία διαγωνιζόμενου στο πλατό του MasterChef 7, η διαδικασία κατάφερε να ολοκληρωθεί, ώστε οι κριτές να αποφασίσουν ποιος θα είναι εκείνος, που θα αποχωρήσει αυτή τη φορά.

Πριν, όμως φτάσουν τα πιάτα μπροστά τους, ξεκίνησε ένα επικό τρολάρισμα από το Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνο Ιωαννίδη προς τον Σωτήρη Κοντιζά εξαιτίας των ενδυματολογικών του επιλογών.

Ο ίδιος είχε επιλέξει να φορέσει ένα ριγέ μπλουζάκι και μαζί με αυτό ένα μαντήλι δεμένο στον λαιμό του και έτσι θύμισε γονδολιέρη στη Βενετία, μόνο που η καταγωγή του είναι από την Ιαπωνία και αυτό είναι που έκανε την εικόνα ακόμη πιο ξεκαρδιστική για τους άλλους δύο κριτές.

Λ.Κ: Επειδή η διαδικασία που είχαμε σήμερα μας απορρόφησε, δεν έχουμε σχολιάσει καθόλου ενδυματολογικά τον Σωτήρη

Π.Ι: Τι να πρωτοπούμε Λεωνίδα

Λ.Κ: Πουλιά στην παντόφλα Πούντα / Αντίπαρος, αλλά είναι μοντέρνος

Π.Ι: Σαν Ιάπωνας γονδολιέρης ή σαν σε διαφήμιση Γκοτιέ

Σ.Κ: Εγώ φταίω που δίνω αυτή τη δροσιά και τον αέρα να ανοίξει το μάτι σας. Βαρετούληδες είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε το πρώτο πιάτο

Λ.Κ: Τράβα μπρος και μη σε μέλλει

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Masterchef 7: «Νιώθω τόσα πολλά!» - Η ερωτική ερωτική εξομολόγηση του Αλέξανδρου για τη Στέλλα Κατσέ

MasterChef 7: «Παιδιά, καίγεται...» - Πανικός στο πλατό του STAR! Μεγάλη η έκπληξη των κριτών