Masterchef 7: «Νιώθω τόσα πολλά!» - Η ερωτική ερωτική εξομολόγηση του Αλέξανδρου για τη Στέλλα Κατσέ

Τα είπε όλα μετά την αποχώρησή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 7: «Νιώθω τόσα πολλά!» - Η ερωτική ερωτική εξομολόγηση του Αλέξανδρου για τη Στέλλα Κατσέ

Το βράδυ της Τρίτης 11/4 πραγματοποιήθηκε μία ακόμη αποχώρηση από το MasterChef 7 πριν σταματήσουν τα επεισόδια λόγω Πάσχα με τη Στέλλα Κατσέ να αφήνει την ποδία της και να αποχαιρετά προσωρινά τους συμπάικτες της.

Οι φήμες και οι σπόντες ήθελαν την Στέλλα και τον Αλέξανδρο να έχουν έρθει πολύ κοντά κοντά (δείτε εδώ τι λέει η Κατσέ για τη σχέση τους). Την Πέμπτη 20/4 μέσα από το νέο επεισόδιο, που προβλήθηκε για το παιχνίδι είδαμε τον παίκτη να είναι πεσμένος με την αποχώρηση της Στέλλας και μάλιστα να κάνει μια πρωτοφανή εξομολόγηση!

Η εξομολόγηση του Αλέξανδρου για τη Στέλλα Κατσέ

Η πρώτη ανάρτηση της Στέλλας Κατσέ μετά την αποχώρησή της

Η Στέλλα, λοιπόν, την Τετάρτη 12/4, λίγες ώρες αφού εμφανίστηκε στην εκπομπή Breakfast at Star , προχώρησε σε μία ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κατά την οποία ευχαριστούσε όσους την στήριξαν και απαντούσε σε όσους την αδίκησαν και προσπάθησαν να την "ρίξουν" κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

«Ακόμη ένα συναρπαστικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του, γεμάτο έντονες εμπειρίες. Γι’αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω την πραγωγή του @masterchefgr που μου έδωσε αυτήν την ευκαρία και το @starchanneltv . Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κάθε έναν κριτή ξεχωριστά,@scontizas @ioannidispanos @chef_koutsopoulosleonidas .Και ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον @alexandros_charalabopoulos για τις γνώσεις που μου μετέδωσε. Είχα χρόνια να γνωρίσω έναν τόσο υπέροχο άνθρωπο και επαγγελματία!

Και τώρα στο ζουμί.

Οι άνθρωποι έχουμε μέσα μας την πόλωση. Ειναι ίδιον μας να παίρνουμε το μέρος κάποιου.

Γι αυτό σέβομαι τις γνώμες όλων, αλλά προτιμώ να μην τις δίνω σημασία, λόγω της υποκειμενικότητας της κρίσης του καθενός.

Μ αφήνουν ανενόχλητη. Αν και δεν είμαι εκδικητικός άνθρωπος , το να ζω καλά και ανενόχλητη από τις γνώμες του κόσμου, είναι η θετική απάντηση σε όλους τους επικριτές μου.

Μα το πιο μεγάλο ευχαριστώ πηγαίνει σε όσους με στηρίξατε και θα συνεχίσουμε μαζί το ταξίδι», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Στέλλα Κατσέ MasterChef 7 ανάρτηση