«Αχ, θα έχουμε ζευγάρι από το MasterChef, έχω τρελαθεί τώρα» - Η αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου στον αέρα του Breakfast@Star

Μετά την τελευταία αποχώρηση βγήκαν στη φόρα μεγάλες αλήθειες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αχ, θα έχουμε ζευγάρι από το MasterChef, έχω τρελαθεί τώρα» - Η αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου στον αέρα του Breakfast@Star

Από το χθεσινοβραδινό (11/4) επεισόδιο του MasterChef 7 αποχώρησε η Στέλλα Κατσέ, η οποία το πρωί της Τετάρτης 12/4 βγήκε στον αέρα της εκπομπής του STAR, Breakfast at Star και αναφέρθηκε στην εμπειρία της καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Όμως, υπήρχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από το πάνελ να ακούσουν σχετικά με το τι συμβαίνει ανάμεσα στην ίδια και τον Αλέξανδρο, καθώς υπήρχαν πολλές σπόντες από τους συμπαίκτες τους για την σχέση τους, ενώ η ατάκα της κατά την αποχώρησή της: «Θέλω να κερδίσει ο Αλέξανδρος για να μείνουν τα λεφτά στο σπίτι», φούντωσε τις φήμες.

Ζευγάρι η Στέλλα Κατσέ και ο Αλέξανδρος από το MasterChef 7;

«Είχαμε έρθει πάρα πολύ κοντά και δεθήκαμε από την αρχή, από την οντισιόν και σαν χαρακτήρες είμαστε έντονοι και οι δύο. Φυσικά, περιμένω να βγει ο Αλέξανδρος και περιμένω να εξελιχθεί όλο όπως το έχω φανταστεί», είπε αρχικά η ίδια.

Και η Ελένη Χατζίδου, η οποία αποχώρησε αργότερα ξαφνικά από το πλατό (δείτε εδώ γιατί), ενθουσιάστηκε και αναφώνησε: «Αχ, θα έχουμε ζευγάρι από το MasterChef, έχω τρελαθεί τώρα».

«Καταρχάς θέλω σίγουρα να βγει νικητής, γιατί το αξίζει και πίστευα πιο πολύ στον Αλέξανδρο από ότι σε μένα. Εγώ ήμουν πιο χαλαρή. Ο Αλέξανδρος επειδή το θέλει, θέλω κι εγώ φυσικά να κερδίσει. και ήταν το στήριγμά μου και Ήμουν το στήριγμα του. Όλη την ώρα συζητούσαμε, ήρθαμε πάρα πολύ κοντά και από την αρχή υπήρχαν τα ίδια vibes, θα δούμε πως θα εξελιχθεί όμως. Αγάπη είχαμε μέσα στο σπίτι», κατέληξε η Στέλλα Κατσέ.

Διαβάστε επίσης: «Μου είπε "Ασχέτως αν αποδείχτηκες π@υτ@ν@» - Σάλος με τους τουιτεράδες και το on air σχόλιο της Στέλλας