MasterChef 7: Έτρεχαν αίματα παντού στο πλατό - Τεράστια ανησυχία! Παίκτης λιποθύμησε μπροστά σε όλους

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 7: Έτρεχαν αίματα παντού στο πλατό - Τεράστια ανησυχία! Παίκτης λιποθύμησε μπροστά σε όλους

Στο προηγούμενο επεισόδιο του MasterChef 7 η Μαρία Μπέη είχε ένα ατύχημα, το οποίο της κόστισε μία θέση στο σπίτι και γι' αυτό θα πρέπει απόψε (4/4) να παλέψει μαζί με το ταίρι της, την Μαρία Λαζαρίδου, ενάντια στους Άγγελος & Δημήτρης Πολιτάκης και τους Παύλο & Γρηγόρη.

Η δοκιμασία ξεκίνησε, λοιπόν, το βράδυ της Τρίτης 4/4, όμως άλλο ένα ατύχημα ήρθε για να προκαλέσει το χάος στο πλατό του STAR. Ο Γρηγόρης κόπηκε πολύ βαθιά με το μαχαίρι στο χέρι του και άρχισαν να τρέχουν αίματα σε όλο το στούντιο. Αμέσως μπήκε μέσα ο διασώστης, όμως ο ίδιος δεν αισθανόταν καθόλου καλά και όσο περνούσαν τα δευτερόλεπτα ένιωθε όλο και πιο αδύναμος και τελικά βρέθηκε λιπόθυμος στο πάτωμα. Οι κριτές διέκοψαν, φυσικά, την διαδικασία για 15 λεπτά, μέχρι να συνέλθει.

Η στιγμή που ο Γρηγόρης λιποθύμησε στο πλατό του MasterChef 7

Σε αμήχανη θέση ο Κουτσόπουλος από ερώτηση διαγωνιζόμενου

Το απόγευμα της Κυριακής (2/4) στο επεισόδιο του Matserchef 7 είδαμε το καθιερωμένο masterclass, που διαγωνιζόμενοι μπορούσαν να μάθουν νέα πράγματα για την μαγειρική, από τους καλύτερους chef της χώρας μας.

Σήμερα, δάσκαλος της μέρας ήταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και μετά το μάθημα δέχτηκε ερωτήσεις για μαγειρικές απορίες και όχι μόνο. Ένας από τους διαγωνιζόμενους δεν δίστασε άθελα του να ρωτήσει το κριτή του ριάλιτι μαγειρικής για την γυναίκα του, αλλά και το παιδί του.

Διαβάστε επίσης: Για ψάρεμα με το νεογέννητο γιο του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Η φωτογραφία από το σημείο

«Chef, εσείς πώς περνάτε με το νέο μέλος στην οικογένεια. Σας μοιάζει;» ήταν η ερώτηση που δέχτηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος απάντησε: «Περνάω εξαιρετικά! Ο μικρός είναι φοβερός, δεν θέλουμε να μου μοιάσει. Έχεις δει τη μαμά του; Στη μαμά του να μοιάσει», απάντησε με χιούμορ ο κριτής.