Για ψάρεμα με το νεογέννητο γιο του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Η φωτογραφία από το σημείο

Στιγμές ευτυχίας για το σεφ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
chef_koutsopoulosleonidas - instagram
chef_koutsopoulosleonidas - instagram

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μπορεί να έχει ένα αρκετά βεβαρυμμένο πρόγραμμα, αφού εκτός από τα γυρίσματα του Masterchef 7 πάνω από όλα έχει αποκτήσει μια νέα και πολύ σημαντική υποχρέωση στη ζωή του, που δεν είναι άλλη από τον ερχομό του γιου του στον κόσμο.

Ο γνωστός σεφ μιλάει με πολύ χαρά τόσο σε τηλεοπτικές κάμερες για το γιο του, ενώ παράλληλα και οι αναρτήσεις του στα social media εκφράζουν το πόσο πολύ ενθουσιασμένος είναι με αυτή την αλλαγή στη ζωή του.

Η νέα ασχολία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με το γιο του

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες ο Κουτσόπουλος πήρε το μωρό σε ένα σημείο, που πολλοί δε θα περίμεναν (δείτε το εδώ) και μάλιστα την Κυριακή 19/3 έκανε άλλη μία ανατρεπτική έξοδο μαζί του, αφού μπαμπάς και γιος πήγαν για ψάρεμα.

Κουτσόπουλος - Γιος

Η αποκάλυψη του Κουτσόπουλου για την ιδιαίτερη γνωριμία του με τη Μιχαλοπούλου

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν καλεσμένος στο Καλύτερα δε γίνεται το μεσημέρι της Κυριακής 15/1 με τον σεφ να κάνει δηλώσεις λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του Masterchef 7.

Ένα νέο και φυσικά πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής του έχει να κάνει με την πατρότητα, ο οποίος εδώ και λίγους μήνες είδε τη ζωή του να αλλάζει ριζικά μέσα από τον γιο του, που έφερε στον κόσμο η καλή του Χρύσα Μιχαλοπούλου (δείτε την εδώ 3 μήνες μετά τη γέννα).

Ο σεφ μπορεί να μη θέλει να απασχολεί με τα προσωπικά του, ωστόσο το love story του με τη Χρύσα είναι πολύ ενδιαφέρον με τον ίδιο να μιλάει για τη γνωριμία τους και το πως ήρθαν κοντά.

«Με τη Χρύσα γνωριστήκαμε ιντερνετικά με αυτόν τον φοβερό αλλά αποτελεσματικό τρόπο. Δεν θυμάμαι πώς ανοίξαμε κουβέντα. Επειδή γνωριστήκαμε λίγο πριν από την καραντίνα, νομίζω ότι κάναμε πάρα πολλά πράγματα πάρα πολύ γρήγορα. Αλλά το ευχαριστηθήκαμε. Έχουμε κάνει πολλές βόλτες, έχουμε κάνει διάφορα. Σήμερα το μωρό μας γίνεται 4 μηνών», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.