Θέλει να τον βάλει από μικρό στα κόλπα - Το μέρος που πήγε ο Κουτσόπουλος το γιο του χωρίς τη Μιχαλοπούλου

Όντως τώρα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το Λεωνίδα Κουτσόπουλο μπορεί να βλέπουμε μέσα από την παρουσία του στο Masterchef 7, ωστόσο όταν έχει χρόνο και δεν έχει γυρίσματα, πλέον θέλει να αφιερώνεται στην οικογένειά του και στο γιο, που έχει φέρει στον κόσμο με τη Χρύσα Μιχαλόπούλου.

Το ζευγάρι δε θέλει να απασχολεί ιδιαίτερα με τα προσωπικά του και την επιθυμία τους να γίνουν γονείς και για το λόγο αυτό ίσως, δε βλέπουμε και τον Κουτσόπουλο να κάνει συχνά αναρτήσεις στα social media με το γιο του.

Η έξοδος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με το γιο του

Τη Δευτέρα 13/3 όμως έκανε την ανατροπή και δημοσίευσε μια φωτογραφία, με το καρότσι του παιδιού. Το αστείο στην όλη υπόθεση είναι, πως βλέπουμε το σεφ να έχει πάει με τον μικρό σε μπιλιάρδο θέλοντας να τον μυήσει από μικρό στα ενδιαφέροντά του (δείτε εδώ το όνομα, που θα δώσει στο γιο του).

Κουτσόπουλος - Mωρό

Η αποκάλυψη του Κουτσόπουλου για την ιδιαίτερη γνωριμία του με τη Μιχαλοπούλου

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν καλεσμένος στο Καλύτερα δε γίνεται το μεσημέρι της Κυριακής 15/1 με τον σεφ να κάνει δηλώσεις λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του Masterchef 7.

Ένα νέο και φυσικά πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής του έχει να κάνει με την πατρότητα, ο οποίος εδώ και λίγους μήνες είδε τη ζωή του να αλλάζει ριζικά μέσα από τον γιο του, που έφερε στον κόσμο η καλή του Χρύσα Μιχαλοπούλου (δείτε την εδώ 3 μήνες μετά τη γέννα).

Ο σεφ μπορεί να μη θέλει να απασχολεί με τα προσωπικά του, ωστόσο το love story του με τη Χρύσα είναι πολύ ενδιαφέρον με τον ίδιο να μιλάει για τη γνωριμία τους και το πως ήρθαν κοντά.

«Με τη Χρύσα γνωριστήκαμε ιντερνετικά με αυτόν τον φοβερό αλλά αποτελεσματικό τρόπο. Δεν θυμάμαι πώς ανοίξαμε κουβέντα. Επειδή γνωριστήκαμε λίγο πριν από την καραντίνα, νομίζω ότι κάναμε πάρα πολλά πράγματα πάρα πολύ γρήγορα. Αλλά το ευχαριστηθήκαμε. Έχουμε κάνει πολλές βόλτες, έχουμε κάνει διάφορα. Σήμερα το μωρό μας γίνεται 4 μηνών», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.