Άφωνη η Γερμανού στο Καλύτερα δε γίνεται - Ο Κουτσόπουλος ανακοίνωσε το όνομα του γιου του

Από εκεί που δεν το περιμέναμε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Άφωνη η Γερμανού στο Καλύτερα δε γίνεται - Ο Κουτσόπουλος ανακοίνωσε το όνομα του γιου του

Το μεσημέρι της Κυριακής 15/1 στο Καλύτερα δε γίνεται ήταν καλεσμένος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον αγαπημένο σεφ να μιλάει εμφανώς πιο άνετα για τη δημιουργία της οικογένειάς του.

Ο σεφ μαζί με την καλή του Χρύσα Μιχαλοπούλου έχουν φέρει εδώ και λίγους μήνες στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, το οποίο είναι πλέον πρωταγωνιστής στη νέα τους ζωή.

Λίγο μετά λοιπόν την αποκάλυψη του Λεωνίδα Κουτσόπουλο για την ιδιαίτερη γνωριμία του με τη Χρύσα στη συνέχει - σε ανύποπτο χρόνο - έμελλε να κάνει άλλη μία έκπληξη, που αφορά στην οικογένειά τους.

«Με τη Χρύσα γνωριστήκαμε ιντερνετικά με αυτόν τον φοβερό αλλά αποτελεσματικό τρόπο. Δεν θυμάμαι πώς ανοίξαμε κουβέντα. Επειδή γνωριστήκαμε λίγο πριν από την καραντίνα, νομίζω ότι κάναμε πάρα πολλά πράγματα πάρα πολύ γρήγορα. Αλλά το ευχαριστηθήκαμε.

Έχουμε κάνει πολλές βόλτες, έχουμε κάνει διάφορα. Σήμερα το μωρό μας γίνεται 4 μηνών», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Το ζευγάρι λοιπόν διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο και σίγουρα στη συνέχεια των μηνών όλοι περιμένουν και τη βάφτιση του πρωτότοκου, αφού για την ώρα προέχουν τα γυρίσματα του Masterchef.

Τη στιγμή λοιπόν, που ο σεφ άνοιγε τα δώρα, που είχε προετοιμάσει ειδικά για εκείνον η παραγωγή της εκπομπής χωρίς καλά καλά να το καταλάβει κανείς αποκάλυψε, πως το γιο του θα το βαφτίσει με το όνομα Κίμων (δείτε εδώ το δώρο της παραγωγής του Masterchef για τον γιο).

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στο γιο του

«ΑΑΑ...ο καλύτερος Masterchef είναι ο μπαμπάς μου;;; Ααα θα το δώσω στον Κίμωνα, στο γιο μου», είπε με χαρά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.