Με στενό μπλουζάκι και τζιν παντελόνι - Έτσι είναι το σώμα της Χρύσας Μιχαλοπούλου 3 μήνες μετά τη γέννα

Ο ξέφρενος χορός της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ένα ζευγάρι, του οποίου η εγκυμοσύνη έπεσε σαν βόμβα στα μέσα ήταν αυτή της Χρύσας Μιχαλοπούλου, η οποία πριν από περίπου τρείς μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι κάνοντας για πρώτη φορά πατέρα τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Το ζευγάρι μπορεί να έχει κάποια χρόνια διαφοράς (δείτε εδώ πόσα), όμως έχει βρει τη ευτυχία ο ένας στον άλλον και έτσι μαζί συνεχίζουν αυτό, που ξεκίνησαν με τον γιο τους να συμπληρώνει την οικογένειά τους.

«Ο σεφ είναι ένας! Έρχεται στις πρεμιέρες μου, με βλέπει στην τηλεόραση και μου λέει τη γνώμη του, αντικειμενικά και με πολύ όμορφο τρόπο. Γνωριστήκαμε μέσα από μια συζήτηση στο Instagram, δεν θυμάμαι αν με προσέγγισε εκείνος πρώτος. Είναι ένας πολύ ωραίος άντρας, δεν ζηλεύω όμως ούτε εγώ αλλά ούτε κι εκείνος. Στο πρώτο μας ραντεβού βγήκαμε έξω, εγώ του φτιάχνω πολύ ωραία μακαρόνια με κιμά, εκείνος κάνει πολλά ωραία φαγητά», είχε η Χρύσα για τη γνωριμία τους (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο).

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως το ζευγάρι δεν κάνει συχνά δηλώσεις, αλλά όταν οι κάμερες εντοπίζουν τον σεφ προσπαθούν να του αποσπάσουν κάποια λόγια για όλο αυτό, που ζει: «Ο γκουρού των μπαμπάδων είναι ο Σωτήρης. Οπότε, όταν συμβαίνει κάτι παίρνουμε τον Σωτήρη κα του λέμε “βοήθα” και πάντα έχει κάτι να πει.

Ο δικός μου γιος είναι μηδέν τώρα, κουτάβι. Βασικά δεν παίρνω τον Σωτήρη, παίρνω τη σύζυγό του, τη Δέσποινα και δίνει συμβουλές, βοηθά πολύ. Είναι πολύ διαφορετικό όλο αυτό με το παιδί, αλλά είναι και ευχάριστο. Θα σου απαντήσω σε κανένα 6μηνο – 7μηνο να το έχω χωνέψει», είχε πει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος (δείτε εδώ την πρώτη δημοσίευση μετά τη γέννα).

Οι νέες φωτογραφίες της Χρύσας Μιχαλοπούλου μετά τη γέννα

Η Χρύσα από την άλλη είναι μια φρέσκια και νεαρή μανούλα, αλλά μέχρι στιγμής δεν τη βλέπουμε να κυκλοφορεί τόσο συχνά, μιας και έχει επικεντρωθεί στο παιδί.

Το βράδυ της Κυριακής 18/12 όμως αποφάσισε να το ρίξει λίγο έξω και έτσι μέσα από τα social media την είδαμε να χορεύει και να διασκεδάζει 3 μήνες ακριβώς μετά τη γέννα του γιου της.

Μιχαλοπούλου