Άγρια Γη (28/11): Η ώρα της εκδίκησης πλησιάζει - Θα τα χάσει όλα η Όλγα

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Τα πάνω κάτω θα δούμε να συμβαίνουν και αυτή τη φορά στη σειρά του ΣΚΑΪ, Άγρια Γη καθώς στο επεισόδιο της Δευτέρας 28/11 ο κλοιός για την Όλγα θα στενέυει και άλλο με την απάτη της να αποκαλύπτεται...

Οι εξελίξεις για την Άγρια Γη τη Δευτέρα 28/11

Όσο η Όλγα είναι στο κρατητήριο, ο Αλέξης την υπερασπίζεται και μαζί με την Ελπίδα της συμπαραστέκονται, ενώ ο Αντώνης είναι απέναντί της. Ο Άρης χαίρεται με τη σύλληψη της Όλγας, αλλά παράλληλα στεναχωριέται για την Ελπίδα. Η Νάντια μετακομίζει από το σπίτι του Άρη και καταφέρνει να βγει ραντεβού με τον Γιώργο. Εν τω μεταξύ, η Άννα νιώθει ενοχές για την τροπή που έχει πάρει η ιστορία με τον Νίκο, τον Αλέξη και την Όλγα και το εκμυστηρεύεται στον Μάνο.

Η Μυρτώ περνά ώρες αγωνίας δίπλα στον Χρήστο και προσπαθεί να το σκάσει. Κι ενώ η Όλγα βγαίνει από τη φυλακή και συγκρούεται για άλλη μια φορά με τον Στάμου, που της βάζει λόγια για τον Άρη, προκαλώντας υποψίες εναντίον του, η Ελπίδα και ο Άρης έρχονται και πάλι κοντά.

Όσα θα δούμε την Τρίτη 29/11

H Όλγα αποκαλύπτει στον Άρη την πρόθεσή της να πάει με όπλο στον Στάμου και να τον απειλήσει, ενώ ταυτόχρονα προσεγγίζει τους δικούς της ανθρώπους, σαν να τους αποχαιρετά. Ο Άρης υποψιάζεται πως η Όλγα δεν θα μείνει στις απειλές. Ο Μιχάλης προσπαθεί να εντοπίσει τη Μυρτώ, ενώ εκείνη ψάχνει και πάλι τρόπο να δραπετεύσει, φοβούμενη πως ο Χρήστος θα της κάνει κακό!

Η Ρένα εξομολογείται στην Αρετή, πως η ίδια μπορεί να κάνει παιδιά και ότι πρέπει να εξεταστεί και ο Αντώνης, για να διαπιστώσουν αν το πρόβλημα το έχει αυτός. Η Αρετή απορεί, αφού ο Αντώνης έχει ήδη τον Αλέξη. Η σχέση του Γιώργου με τη Νάντια προχωράει, ενώ και ο Μάνος με την Άννα έρχονται πιο κοντά. Η Ελπίδα είναι σε δύσκολη θέση, αφού ο Στέφανος τρέφει αυταπάτες για τη σχέση τους, εκείνη όμως ξέρει πως δεν πρόκειται να γίνει κάτι, γιατί είναι ερωτευμένη με τον Άρη. Η επίσκεψη της Όλγας στον Στάμου έχει μία απροσδόκητα κακή εξέλιξη, που δεν περίμενε ούτε η ίδια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγρια Γη (22/11): Η Όλγα χωρίζει τον Άρη και αυτόν βρίσκει στοιχεία για τον εξαφανισμένο του αδελφό

Άγρια Γη (23/11): Ο Στάμου εκβιάζει την Ολγα ζητώντας της χρήματα