Άγρια Γη (23/11): Ο Στάμου εκβιάζει την Ολγα ζητώντας της χρήματα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Άγρια Γη (23/11): Ο Στάμου εκβιάζει την Ολγα ζητώντας της χρήματα

Τετάρτη σήμερα 23/11 και είμαστε ήδη στα μισά της εβδομάδας και η τηλεοπτική σειρά του ΣΚΑΙ, «Άγρια Γη» (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει σε τηλεθέαση) έχει πραγματικά καθηλώσει τους τηλεθεατές στον καναπέ του σπιτιού τους.

Οι εξελίξεις του σημερινού 23/11 επεισοδίου στην Άγρια Γη

Επεισόδιο 48

Ο Άρης αναγκάζεται να αποκαλύψει στο Βαγγέλη ότι είναι ο Νικόλας Γαλάνης, ενώ στα μου εκβίαζε την Όλγα ζητώντας της λεφτά για την προεκλογική του εκστρατεία, προκειμένου να μην την Siri στα δικαστήρια για την υπόθεση του Νίκου Μπάκα. Η Όλγα προσπαθεί να μαζέψει το ποσό και ζητάει τη βοήθεια του Άρη για να τα παραδώσει ο ίδιος τον Στάμου.

Ταυτόχρονα, ο Άρης (δείτε εδώ που έμπλεξε) ανησυχεί μη βρεθεί το DNA του στο ξύλο, με το οποίο τον τραυμάτισε ο Νίκος, πράγμα που θα πρόδιδε την ταυτότητά του. Η Ρόζα μάλλον με το Λουκά γιατί θεωρεί ότι προσπαθεί να καλύψει την Όλγα, για την επίθεση που έγινε στον Μπάκα και τον Αλέξη.

Ο Στέφανος βρίσκει το ίδρυμα στο οποίο νοσηλεύεται η Μυρτώ, όταν φτάσει όμως εκεί, διαπιστώνει πως η Μυρτώ έχει δραπετεύσει. Η ελπίδα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει το γεγονός, πως είναι κόρη του Στάμου. Ο Μάνος καταλαβαίνει πως έχει αισθήματα για την Άννα. Η Μυρτώ κρύβεται σε μία εγκαταλελειμμένη αποθήκη και τρομαγμένη ανακαλύπτει πως δεν είναι μόνη της εκεί.

Αγρια Γή: Η Όλγα τρομοκρατημένη για την συνεργασία της με τον Στάμου

Όλα όσα θα γίνουν στις 24/11

Επεισόδιο 49

Η Όλγα δίνει στον Άρη τον σάκο με τα λεφτά για τον Στάμου και του λέει να περιμένει για το σημείο συνάντησης. Η Μυρτώ γνωρίζετε με το Χρήστο και οι δυο τους μοιράζονται ένα γεύμα. Παράλληλα ο Θωμάς αποκαλύπτει στην Αθήνα πως η ασθένεια του Στέφανου είναι… η Μυρτώ.

Ο Γρηγόρης προτείνει να της μιλήσουν, αλλά ο Θωμάς εξηγεί ότι δραπέτευσε από το ίδρυμα. Η Ολγα εξομολογείται στην Ελπιδα ότι χρησιμοποίησε τα χρήματα που προορίζονταν για την αγορά αλόγων για να πληρώσει τον Στάμου.