Άγρια Γη (16/11): Ο Άρης ανάμεσα σε δύο στρατόπεδα - Η Όλγα του αποκαλύπτει πως...

Τι θα συμβεί στο νέο επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Άγρια Γη (16/11): Ο Άρης ανάμεσα σε δύο στρατόπεδα - Η Όλγα του αποκαλύπτει πως...

Η Όλγα ξεκίνησε για τα καλά τον πόλεμο εναντίον του Στάμου, ωστόσο εκείνος προσπαθεί να την "αντικρούσει" χρησιμοποιώντας τον Άρη, ο οποίος καταλήγει να είναι στη μέση. Τι θα συμβεί, λοιπόν, στο νέο επεισόδιο της σειράς Άγρια Γη;

Τι θα παρακολουθήσουμε σήμερα 16/11 στη Άγρια Γη

Η Ελπίδα προτείνει στη Νάντια (Ανδριάννα Ανδρέοβιτς) να δουλέψει σαν γυμνάστρια για τα παιδιά που θα έρχονται στη φάρμα, για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Η Ρόζα προσπαθεί να μάθει αν ο Λουκάς χρηματίζεται από την Όλγα για να της δίνει πληροφορίες που την αφορούν.

Και παρόλο που ο Άρης έχει αποφασίζει να βοηθήσει τον Στάμου να ξεσκεπάσει την Όλγα, εκείνη μετανιωμένη του λέει ότι στην προσπάθειά της να πονέσει τον Στάμου, του αποκάλυψε πως η Ελπίδα είναι κόρη του.

Οι εξελίξεις της Πέμπτης (17/11)

Ο Στέφανος ζητάει τη βοήθεια του Θωμά για να εντοπίσει τη Μυρτώ κι εκείνος σοκάρεται όταν μαθαίνει ότι ο Στέφανος έχει επαφές μαζί της. Εν τω μεταξύ, η Μυρτώ κάνει μια προσπάθεια να επικοινωνήσει με τον Στέφανο. Ο Αλέξης, πληγωμένος από τον χωρισμό του με την Άννα, κατηγορεί την Όλγα πως εκείνη ευθύνεται γι’ αυτό: «Εσύ φταις που χωρίσαμε με την Άννα, εσύ και στα σκάνδαλά σου! Φροντίζεις κάθε φορά να μας αναστατώνεις και να μας δημιουργείς προβλήματα, βαρέθηκα πια», της λέει και κλείνεται στο δωμάτιό του. Η Ελπίδα τον συμβουλεύει να προσπαθήσει να τα ξαναβρούν, όμως εκείνος ξαφνικά αποφασίζει να πάει στο σπίτι του Μπάκα, όπου απέξω δέχεται επίθεση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένος.

Από την άλλη, ο Γιώργος ζητάει από τον Στάμου να μη χρησιμοποιήσει την Ελπίδα σαν «όπλο» στον πόλεμό του με την Όλγα, αλλά εκείνος δεν συγκινείται.