Άγρια Γη (15/11): «Δεν έχεις ιδέα πώς περίμενα αυτή τη στιγμή...» - Ο πόλεμος ξεκινά, η Όλγα ξεδιπλώνει τα χαρτιά της

Σοκαριστικές οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Άγρια Γη (15/11): «Δεν έχεις ιδέα πώς περίμενα αυτή τη στιγμή...» - Ο πόλεμος ξεκινά, η Όλγα ξεδιπλώνει τα χαρτιά της

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Άγρια Γη η Όλγα έκλαιγε και δεν μπορούσε να συνέλθει, ωστόσο σήμερα (15/11) φαίνεται πως θα βρει την δύναμη να αντιμετωπίσει τον μεγαλύτερο εχθρό της. Θα τα καταφέρει; Εκείνος της επιφυλάσσει μία έκπληξη.

Οι σημερινές 15/11 εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ, Άγρια Γη

Ο Αλέξης αποφασίζει να απέχει παρά την επιμονή της Όλγας: «Θα παραμείνεις στην υπόθεση και θα με βοηθήσεις να αποδείξουμε την αθωότητά μου! Είναι τέρατα αυτά που γράφονται». Από την άλλη, ο Αντώνης και η Ελπίδα ανησυχούν για το αντίκτυπο που θα έχει το σκάνδαλο στην οικογένεια: «Θα μας βλέπουν αναξιόπιστους! Πώς προέκυψε ξαφνικά αυτό το θέμα;», αναρωτιούνται. Την ίδια στιγμή, ο Κωστής είναι πιο αισιόδοξος από ποτέ και δηλώνει πως θέλει να γυρίσει στο σχολείο του.

Η Όλγα, προκειμένου να γλιτώσει μια διένεξη με τον Στάμου, αλλά και για να καταφέρει να γυρίσει το παιχνίδι υπέρ της, φέρνει τα πάντα στα μέτρα της και τώρα κρατάει ένα όπλο ικανό να αλλάξει όλες τις ισορροπίες. «Δεν έχεις ιδέα πώς περίμενα αυτή τη στιγμή... Να σε καταστρέψω, να σε διαλύσω, να σου τα πάρω όλα! Μη νομίζεις πως μπορείς να με γοητεύσεις όπως κάποτε! Κατάλαβα ότι ήσουν διαβολογυναίκα και τώρα ήρθε επιτέλους η ώρα να πληρώσεις για όλα τα εγκλήματά σου», την απειλεί ο Στάμου και εκείνη του αποκαλύπτει: «Αλήθεια θέλεις να με καταστρέψεις; Πολύ καλά λοιπόν, κάνε το! Αλλά να θυμάσαι πως δεν ανοίγεις πόλεμο μόνο σ’ εμένα, αλλά και στην κόρη σου! Ναι, καλά άκουσες, η Ελπίδα είναι δική σου κόρη». Εκείνος σαστίζει και φεύγει με την υπόσχεση: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα».

Οι εξελίξεις της Τετάρτης 16/11

Ο Άρης αποφασίζει να βοηθήσει τον Στάμου να ξεσκεπάσει την Όλγα ενώ ο Στέφανος προσπαθεί να εντοπίσει την Εύα – Μυρτώ. Η Όλγα, μετανιωμένη, λέει στον Άρη ότι στην προσπάθειά της να πονέσει τον Στάμου του αποκάλυψε πως η Ελπίδα είναι κόρη του.

Η Ελπίδα προτείνει στη Νάντια να δουλέψει σαν γυμνάστρια για τα παιδιά που θα έρχονται στη φάρμα για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Η Ρόζα προσπαθεί να μάθει, αν ο Λουκάς χρηματίζεται από την Όλγα για να της δίνει πληροφορίες που την αφορούν.