Άγρια Γη (14/11): Η Όλγα καταρρέει - «Μετά από όσα μου έχει κάνει, με παράτησε με ένα παιδί»

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Άγρια Γη (14/11): Η Όλγα καταρρέει - «Μετά από όσα μου έχει κάνει, με παράτησε με ένα παιδί»

Δύσκολα τα πράγματα για τον Άρη μετά την εξαφάνιση της μητέρας του στο τελευταίο επεισόδιο της Άγριας Γης, ωστόσο δεν είναι ο μόνος που αντιμετωπίζει προβλήματα. Μη χάσετε τις σημερινές εξελίξεις της σειράς!

Όλα όσα θα δούμε την Δευτέρα 14/11 στην Άγρια Γη

Επεισόδιο 41

Ο Άρης, μετά την εξαφάνιση της μητέρας του από το ίδρυμα, είναι απαρηγόρητος και θυμωμένος με τον Μιχάλη. Η Όλγα αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Στάμου, η συνάντηση αυτή όμως εξελίσσεται απρόβλεπτα και ο Άρης παραξενεύεται από τη συμπεριφορά της.

Η Άννα παροτρύνει τον Αλέξη να αναλάβει την υπεράσπιση του Νίκου κι εκείνος δέχεται, αγνοώντας ότι θα στραφεί κατά της μητέρας του, ενώ ο Γρηγόρης αντιμετωπίζει ηθικό δίλημμα αν θα καταθέσει κατά της Όλγας στην υπόθεση του Νίκου.

Ο Στέφανος προβληματίζεται για το πού μπορεί να έχει μεταφερθεί η Εύα, ενώ ο Βαγγέλης αναρωτιέται γιατί οι γονείς του τσακώνονται. Η Ρόζα, μετά από μια συζήτηση με τον Αντώνη για τον Λουκά, του ζητάει εξηγήσεις. Η Ελπίδα και ο Άρης μοιράζονται μια στιγμή, που τους φέρνει πιο κοντά.

Τι θα συμβεί την Τρίτη 15/11

Επεισόδιο 42

Η υπόθεση του εργατικού ατυχήματος τους κλονίζει όλους. Ο Αλέξης αποφασίζει να απέχει παρά την επιμονή της Όλγας. Ο Αντώνης κι η Ελπίδα ανησυχούν για το αντίκτυπο που θα έχει το σκάνδαλο στην οικογένεια. Την ίδια στιγμή, ο Κωστής είναι πιο αισιόδοξος από ποτέ και δηλώνει πως θέλει να γυρίσει στο σχολείο του.

Ο Στέφανος ψάχνει τα ίχνη της Εύας – Μυρτώς, χωρίς να ξέρει πως ο Άρης με τον Μιχάλη κάνουν το ίδιο. Ενώ η Όλγα για ακόμη μια φορά φέρνει το παιχνίδι του Στάμου στα μέτρα της. Και τώρα, κρατάει ένα όπλο ικανό να αλλάξει όλες τις ισορροπίες.