Άγρια Γη (24/11): Ο Στάμου ανακαλύπτει την απάτη της Όλγας

Οι σημερινές εξελίξεις στο κανάλι του ΣΚΑΪ

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Άγρια Γη (24/11): Ο Στάμου ανακαλύπτει την απάτη της Όλγας

Μετά τον εκβιασμό του Στάμου στην Όλγα (δείτε εδώ τι της ζήτησε) έρχεται ακόμα ένα επεισόδιο της «Άγριας Γης» στο κανάλι του ΣΚΑΪ. Στο σημερινό επεισόδιο 24/11 θα ‘’ανοίξουν'' ρουθούνια από τις πλεκτάνες… Τι θα γίνει στην παράδοση των χρημάτων; Που βρίσκεται η Μυρτώ;

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό 24/11 επεισόδιο

Επεισόδιο 49

Η Όλγα δίνει στον Άρη τον σάκο με τα λεφτά για τον Στάμου και του λέει να περιμένει για το σημείο συνάντησης η Μυρτώ γνωρίζετε με τον Χρήστο και οι δυο τους μοιράζονται ένα γεύμα. Παράλληλα, ο Άρης αποκαλύπτει στην Αθηνά πως οι ασθενής του Στέφανου είναι η Μυρτώ.

Η Όλγα εξομολογείται στην ελπίδα ότι χρησιμοποίησε τα χρήματα που προορίζονταν για την αγορά αλόγων για να πληρώσει τον Στάμου. Ο Γρηγόρης προτείνει να μιλήσουν στην Μυρτώ, αλλά ο Θωμάς του εξηγεί ότι δραπέτευσε από το ίδρυμα.

Η Όλγα και Ο Στάμου
(skai.gr)

Τι θα γίνει στις 25/11

Επεισόδιο 50

Ο Στάμου απειλεί την Όλγα για τα ψεύτικα χρήματα που θεωρεί ότι του έστειλε. Εκείνη προσπαθεί μάταια να τον πείσει ότι δεν τον ξεγέλασε. Ο Άρης ανυπομονεί να πετύχει το σχέδιο του και να τιμωρηθεί η Όλγα, ενώ με την Αντιά στήνουν έναν καυγά για να πείσουν τους άλλους ότι χώρισαν.

Η ελπίδα υπερασπίζεται την Όλγα στον Στάμου και τον φέρνει σε δύσκολη θέση. Ενώ ο Αντώνης, έξαλλος έχει γίνει με την κατάχρηση της Όλγας, την απειλεί και ρίχνει ευθύνες στην Ελπίδα που του το απέκρυψε. Η Μυρτώ φαίνεται να έχει μια οικειότητα με τον Χρήστο, αλλά όχι για πολύ. Τέλος, η Όλγα αντιμετωπίζει αυτό που φοβόταν: την σύλληψη.