Πείτε μας τι φόρεμα θα φορέσετε το Σαββατόβραδο,να σας πούμε τι χτένισμα θα κάνετε!

Γιατί τα μαλλιά είναι εξίσου σημαντικάμε τα αξεσουάρ...

Πείτε μας τι φόρεμα θα φορέσετε το Σαββατόβραδο,να σας πούμε τι χτένισμα θα κάνετε!

Έχετε κανονίσει να βγείτε, βρήκατε το τέλειο φόρεμα, αλλά δεν ξέρετε τι χτένισμα να κάνετε;Διαβάστε παρακάτω...

Feat not κορίτσια, γιατί εμείς σας βοηθάμε παρακάτω να διαλέξετε το hair do σας ανάλογα με το outfit που σκοπεύετε να φορέσετε, ώστε να το αναδείξετε στο έπακρο.

Ένα κλειστό φόρεμα

Αν το φόρεμά σας έχει κλειστό λαιμό και ντεκολτέ τότε τα μαλλιά σας πρέπει να είναι πιασμένα επάνω. Ένα ατημέλητο σινιόν θα είναι τέλειο αν έχετε επιλέξει κάτι με δαντέλα (πιο ρομαντικό) ενώ ένα πιο sleek αυστηρό θα ταίριαζε με κάτι μεταξωτό (πιο αυστηρό).

Ένα statement φόρεμα

Αν το φόρεμά σας μιλάει από μόνο του τότε τα μαλλιά σας πρέπει να παραμείνουν απλά και ίσια, με χωρίστρα ίσως στο πλάι ή πιασμένα πίσω και να παίξουν δευτερεύοντα ρόλο στο σύνολο.

Ένα strapless φόρεμα

Εφόσον οι ώμοι και το ντεκολτέ σας θα είναι εκτεθειμένα ένας αυστηρός κότσος είναι ό, τι πρέπει για να τα αναδείξει και να ισορροπήσει το αποτέλεσμα.

Ένα φόρεμα με διαφάνεια

Οι διαφάνειες είναι sexy από μόνες τους κι έτσι δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι περισσότερο από μια χαμηλή αλογοουρά ή εναν κότσο. Όσο πιο ρομαντικό είναι το σύνολό σας, τόσο πιο χαλασμένη πρέπει να την ζητήσετε.

Ένα κλασικό φόρεμα με τιράντες

Οι λεπτές τιράντες είναι φίνες και αριστοκρατικές και δεν θα θέλαμε να τις δούμε με τίποτε άλλο από ένα απλό ίσιο μαλλί. Αν θέλετε, κάντε την χωρίστρα στην μέση για να δώσετε μια επιπλέον πινελιά class στο αποτέλεσμα.

ΠΗΓΗ www.instyle.gr