Ultherapy: Aναίµακτο lifting για σούπερ νεανική όψη!

Η πλαστικός χειρουργός Δρ. Γιολάντα Πεπέ σού εξηγεί όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ultherapy: Aναίµακτο lifting για σούπερ νεανική όψη!

Η ηθοποιός Courteney Cox και η TV Persona Jacqeline Laurita είναι δυο ιδιαίτερα προβεβληµένες γυναίκες που δεν δίστασαν να δοκιµάσουν την πρωτοποριακή αυτή µέθοδο προκειµένου να αποκτήσουν µια υπέροχη επιδερµίδα απαλλαγµένη από τα σηµάδια του χρόνου! Η πλαστικός χειρουργός, Δρ. Γιολάντα Πεπέ, σου εξηγεί όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για το µη χειρουργικό lifting προσώπου, µατιών, λαιµού και ντεκολτέ Ultherapy.

Λίγα λόγια για τη θεραπεία

Η καινοτόµος αυτή µέθοδος, που φέρει και την έγκριση από το FDA των ΗΠΑ, αξιοποιεί τη δύναµη του υπέρηχου προκειµένου να ενεργοποιήσει την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης στο βαθύτερο επίπεδο της επιδερµίδας προσφέροντας θεαµατικά αποτελέσµατα. Μάλιστα, η συγκεκριµένη µέθoδος λειτουργεί µε πολύ φυσικό τρόπο αφού κινητοποιεί τον τον οργανισµό προς όφελος της νεανικότητάς του.

Γιολάντα Πεπέ πλαστικός χειρουργός

Το µυστικό της τεχνικής

Με την πάροδο της ηλικίας η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης µειώνεται σταδιακά, ενώ σε µεγαλύτερες ηλικίες ο οργανισµός δεν συνθέτει πια νέο κολλαγόνο. Έτσι, το δέρµα γερνά, χάνει τη σφριγηλότητα του και γίνεται χαλαρό. Εδώ έρχεται η λύση της τεχνολογίας Ulthera µε την οποία επιτυγχάνεται ορατό lifting και σύσφιξη του δέρµατος ακόµη και σε «δύσκολα» σηµεία όπως είναι ο λαιµός, το ντεκολτέ και τα χέρια.

Πως λειτουργεί Η θεραπεία Ultherapy είναι µια νέα, πρωτοποριακή και µοναδική µη-επεµβατική µέθοδος που χρησιµοποιεί υπέρηχους για lifting και τόνωση του χαλαρού δέρµατος χωρίς ερεθισµούς και µε µηδενικό χρόνο ανάρρωσης. Πρόκειται για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και βασίζεται στη δράση της εστιασµένης διείσδυσης υπερηχητικών κυµάτων σε βάθος έως και 4,5 mm, δηλαδή, στο βάθος που φτάνει ένα κλασικό facelift. Tα υπερηχητικά κύµατα ενεργοποιούν το γηρασµένο κολλαγόνο και θέτουν σε κίνηση τις φυσικές διεργασίες νεοκολλαγονογένεσης, εκ των έσω, αφήνοντας την εξωτερική επιφάνεια της επιδερµίδας ανέπαφη. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται ορατή σύσφιξη του δέρµατος, ενώ ο πλαστικός χειρουργός εστιάζει την ενέργεια µε ακρίβεια στα βαθύτερα στρώµατα του συνδετικού ιστού και των µυϊκών στοιβάδων δηλαδή στη στοιβάδα εκείνη που θα «τέντωνε» σ’ ένα κανονικό lifting. Στη συνέχεια, η ενέργεια εστιάζεται επιλεκτικά σε πιο επιφανειακό επίπεδο, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου.

Πόσες θεραπείες απαιτούνται;

Το Ultherapy είναι µονοθεραπεία, δηλαδή µία και µόνο θεραπεία αρκεί για το επιθυµητό αποτέλεσµα. Αµέσως µετά τη θεραπεία, µπορεί να παρουσιαστεί ελαφρά ερυθρότητα ή οίδηµα, που υποχωρεί άµεσα. Πολύ βασικό είναι πως αµέσως µετά την θεραπεία µπορείς να γυρίσεις κατευθείαν στις δραστηριότητές σου.

Τα θεαµατικά αποτελέσµατα

Με το Ultherapy επιτυγχάνεται ανόρθωση του προσώπου, του λαιµού, του ντεκολτέ και επιµέρους των χειλιών και των µατιών. Η µέθοδος µπορεί να εφαρµοστεί ακόµη και για ανόρθωση των µπράτσων, της κοιλιάς, των γλουτών και των γονάτων. Τα αποτελέσµατα είναι ήδη κατά 20% ορατά αµέσως µετά την συνεδρία και συνεχίζουν να βελτιώνονται διαρκώς για τους επόµενους 2-3 µήνες, ενώ η πλήρης επανόρθωση επιτυγχάνεται µετά από 6 µήνες.

Info

Δρ. Γιολάντα Πεπέ, Πλαστικός Χειρουργός

Διεύθυνση: Αγίας Σοφίας 37, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 287800, 2310 275050

giolantapepe.gr, info@giolantapepe.gr, Facebook: Giolanta Pepe