Κρυολιπόλυση Turbo TCL για τέλεια σµιλεµένο κορµί!

Η πλαστικός χειρουργός, Δρ. Γιολάντα Πεπέ, σου εξηγεί όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κρυολιπόλυση Turbo TCL για τέλεια σµιλεµένο κορµί!

Εάν αναζητάς µια αναίµακτη λύση για να αποκτήσεις ένα καλλίγραµµο σώµα απαλλαγµένο από το τοπικό πάχος, που δεν λέει να φύγει ούτε µε την κατάλληλη διατροφή ούτε µε συστηµατική άσκηση, τότε σίγουρα πρέπει να δοκιµάσεις την κρυολιπόλυση Turbo TCL. Η πλαστικός χειρουργός, Δρ. Γιολάντα Πεπέ, σου εξηγεί όλα όσα πρέπει να ξέρεις.

Η πρωτοποριακή & αποτελεσµατική µέθοδος

Είναι µια προηγµένη, δραστική θεραπεία κρυολιπόλυσης που αντιµετωπίζει αποτελεσµατικά το τοπικό λίπος, χωρίς νυστέρι. Βασίζεται στα πορίσµατα πολυετών ερευνών που διενεργήθηκαν από τους διακεκριµένους επιστήµονες του Harvard, Manstein D. και Anderson R.R., οι οποίοι µελέτησαν σε βάθος τη διαδικασία της κρυολιπόλυσης και την εξέλιξαν ως τη νέα, ανώδυνη λιποαναρρόφηση.

Γιολάντα Πεπέ πλαστικός χειρουργός

Διάγνωση & θεραπεία

Αφού γίνει πρώτα η διάγνωση επιλέγεται το κατάλληλο θεραπευτικό πρωτόκολλο. Συγκεκριµένα, το µηχάνηµα της (TURBO) TCL κρυολιπόλυσης αξιοποιεί έναν προηγµένο τεχνολογικό εξοπλισµό, που επιτρέπει την άσκηση µιας µετρίου έντασης αναρρόφησης στον λιπώδη ιστό, µέσω µιας ειδικής κεφαλής ελεγχόµενης ψύξης. Κατά τη διάρκεια την συνεδρίας, ο θεραπευόµενος παραµένει καθισµένος σε ειδική πολυθρόνα, ενώ µπορεί να διαβάζει, να παρακολουθεί τηλεόραση ή απλά να ξεκουράζεται. Η διαδικασία της (TURBO) TCL κρυολιπόλυσης είναι πιστοποιηµένη και εγκεκριµένη από τον C.E, ενώ στοχεύει στη µείωση του τοπικού πάχους µε απόλυτα ασφαλή τρόπο, χωρίς χειρουργείο και αναισθησία, δίχως βελόνες και νυστέρια και µε εγγυηµένα και θεαµατικά αποτελέσµατα. Σηµείωσε ότι η θεραπεία περιλαµβάνει µία εξατοµικευµένη προσέγγιση, εστιασµένη στις περιοχές που εµφανίζουν περίσσεια λίπους και διαρκεί περίπου µία ώρα.

Λίγα λόγια για τη διαδικασία

Αρχικά τοποθετούνται µία ή δύο κεφαλές στα σηµεία που υπάρχει το τοπικό λίπος, οι οποίες δηµιουργούν υπό πίεση και αναρροφούν την περιοχή του τοπικού πάχους. Η εφαρµογή γίνεται µε ειδικές αντιπαγωτικές µεµβράνες, που τοποθετούνται πάνω στις επίµαχες περιοχές, ώστε να προστατευτεί το δέρµα. Κατά την εφαρµογή, η αίσθηση είναι µόνο ένα τράβηγµα της περιοχής, που συνοδεύεται από ελαφριά ψύξη, η οποία σταδιακά χάνεται. Με αυτόν τον τρόπο πραγµατοποιείται τοπική ψύξη καταστρέφοντας µόνο τα λιποκύτταρα και αφήνοντας όλους τους άλλους ιστούς ανέπαφους. Οι µελέτες αναφέρουν ότι όταν το λιποκύτταρο ψυχθεί για συγκεκριµένο χρόνο και θερµοκρασία τότε προκαλείται η βιολογική καταστροφή-απόπτωση αυτού και αποβάλλεται µέσω του λεµφικού συστήµατος.

Πότε θα δω αποτέλεσµα;

Θα αρχίσεις να βλέπεις σηµαντική µείωση του συσσωρευµένου λίπους στην επίµαχη περιοχή µετά από 15-20 ηµέρες µε το µέγιστο αποτέλεσµα σε 45 ηµέρες. Συνήθως χρειάζεται 1 µόνο συνεδρία στην ίδια περιοχή. Σε κάθε περίπτωση πάντως, δηµιουργείται ένα θεραπευτικό πρόγραµµα προσαρµοσµένο στο σωµατότυπο και τον προϋπολογισµό του καθενός, µε εξαιρετικό αποτέλεσµα.

Info

Δρ. Γιολάντα Πεπέ, Πλαστικός Χειρουργός

Διεύθυνση: Αγίας Σοφίας 37, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 287800, 2310 275050

giolantapepe.gr, info@giolantapepe.gr, Facebook: Giolanta Pepe