Τάσεις στα νύχια - Τα πιο aesthetic σχέδια για φέτος το καλοκαίρι

Επιλογές για όλα τα γούστα

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Τάσεις στα νύχια - Τα πιο aesthetic σχέδια για φέτος το καλοκαίρι

Σίγουρα θα έχεις βαρεθεί τα κλασικά μανικιούρ και ψάχνεις μία ανανέωση. Εγώ είμαι εδώ για να σου δώσω τις πιο πρωτότυπες, cool και ταυτόχρονα aesthetic ιδέες.

Εάν κάνεις ένα scroll στο Instagram, σίγουρα θα πάρει το μάτι σου κάποια influencer ή fashion blogger να έχει αυτά τα απίστευτα cute σχέδια στα νύχια της. Για το λόγο αυτό έχω να σου προτείνω τις τελευταίες τάσεις για τα νυχάκια σου.

Μη φοβηθείς την επόμενη φορά που θα πας για μανικιούρ , να ζητήσεις κάτι πιο ιδιαίτερο, όπως σχέδια με γραμμές, συνδυασμό pastel χρωμάτων, μικροσκοπικές καρδούλες και clear nude σχέδια.

Μπορείς να συνδυάσεις όχι μόνο δυο χρώματα, αλλά πολλά περισσότερα. Πραγματικά δεν υπάρχουν περιορισμοί.

Εάν βέβαια θες να το απογειώσεις, θα ήταν τέλεια ιδέα να συνδυάσεις πολύχρωμα δαχτυλίδια με τα χρώματα των νυχιών σου.

Πάρε ιδέες για τα πιο aesthetic σχέδια στα νύχια

Εάν με ρωτάς πάντως, το αγαπημένο μου σχέδιο είναι αυτό που σε όλο το μήκος του νυχιού είναι διάφανο και έχει ζωγραφισμένες λευκές και καφέ γραμμές σαν νερά καθώς επίσης και το πορτοκαλί με το ροζ. Και μιας και είπαμε πορτοκαλί, δες εδώ μερικά items που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις σε αυτό το χρώμα.

Μπορεί βέβαια να πιάνει το χέρι σου και να μπορείς να κάνεις μόνη σου τα υπέροχα αυτά σχέδια. Με μία αναζήτηση στο TikTok και το YouTube θα βρεις τρόπους για να τα φτιάξεις στο σπίτι σου, βήμα προς βήμα.

Σου έχω βρει ένα αντίστοιχο βίντεο το οποίο σίγουρα θα σε βοηθήσει: