Πορτοκαλί - Το πιο hot χρώμα του καλοκαιριού

Τα πιο hot items σε πορτοκαλί χρώμα που θα εντυπωσιάσουν τους πάντες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πορτοκαλί - Το πιο hot χρώμα του καλοκαιριού

Σίγουρα δε θα σου έχει περάσει απαρατήρητο το γεγονός πως το πορτοκαλί είναι η τελευταία τάση της μόδας στα ρούχα και τα αξεσουάρ. Με μία γρήγορη αναζήτηση θα συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν δεκάδες επιλογές για όλα τα γούστα σε αυτό το χρώμα. Το έντονο πορτοκαλί αλλά και το πιο σκούρο, το οποίο αλλιώς λέγεται κεραμιδί, είναι τα χρώματα τα οποία δε γίνεται να μην πρωταγωνιστούν στην καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

Εμείς εντοπίσαμε κάποια από τα πιο hot items τα οποία είναι ευκολοφόρετα και ταιριάζουν σίγουρα με πολλά από τα ρούχα σου.

Αυτά είναι τα πιο όμορφα πορτοκαλί items που κυκλοφορούν

Από την Julie Saropoulos

See through crop top από το Bershka, σε ανοιχτό πορτοκαλί είναι ότι πρέπει για την παραλία αλλά και για το βράδυ κάνοντας το σωστό styling. Κοστίζει μόλις 12,99€ (Κωδικός: 2359/813/615)

Bershka μπλούζα

Ένα παντελόνι που θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα, είναι αυτό από το Zara. Είναι κολλητό, με ανοίγματα σε όλο το μήκος του ποδιού. Η τιμή του? Κοστίζει μόλις 25,95€ (Κωδικός: 5427/400)

Zara παντελόνι

Το απόλυτο σανδάλι με τακούνι, σε πολύ έντονο πορτοκαλί είναι αυτό από το Zara και είναι η τέλεια επιλογή για βραδινή έξοδο. Είναι δερμάτινο και έχει λουριά, πράγμα που το κάνει πολύ εντυπωσιακό και κοστίζει μόλις 59,95€ (Κωδικός: 2326/010)

Δες εδώ τέλεια flat σανδάλια που έχουμε να σου προτείνουμε

Zara σανδάλια

Φυσικά δεν μπορεί να λείπει από την ντουλάπα σου αυτό το πανέμορφο σορτς από το Mango. Είναι κοντό και εμπριμέ, συνδυασμένο με λευκό πουκάμισο θα κεντρίσεις σίγουρα το ενδιαφέρον όλων με το ξεχωριστό στυλ σου και με μόνο 25,99€ (Κωδικός: 27037888-PUC-LM)

Mango σορτς

Τέλος, σου έχουμε βρει το πιο καλοκαιρινό φόρεμα με πλεκτή ύφανση από το Zara. Είναι midi και θα ταίριαζε τέλεια με το μαγιό σου ή με ένα λεπτό φόρεμα από μέσα εάν πρόκειται για μία έξοδο εκτός της παραλίας. Κοστίζει μόνο 29,95€ (Κωδικός: 7901/186)

Δες εδώ το απόλυτο floral τοπάκι για το καλοκαίρι

Zara φόρεμα