Flat σανδάλια για όλες τις ώρες της ημέρας - Η μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού

Τα πιο στιλάτα σανδάλια που δεν πρέπει να λείπουν από την συλλογή σου

Flat σανδάλια για όλες τις ώρες της ημέρας - Η μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού

Με μία γρήγορη αναζήτηση στα online καταστήματα παπουτσιών, και όχι μόνο, εντοπίσαμε τις τελευταίες τάσεις στα flat σανδάλια για το φετινό καλοκαίρι. Σε έντονα χρώματα ή με δερμάτινες λεπτομέρειες είναι τα σανδάλια τα οποία δε πρέπει να λείπουν με τίποτα από την συλλογή σου. Flat σανδάλια, αλλά και flatforms είναι η τελευταία τάση, καθώς είναι πολύ βολικά και ταιριάζουν με τα περισσότερα ρούχα σου, κι ας μην είσαι το πρώτο μπόι.

Αυτά είναι τα σανδάλια που βρήκαμε για εσένα

Από την Julie Saropoulos

To denim σανδάλι από την εταιρία Miu Miu είναι μία σίγουρη επιλογή για να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα και να είσαι ταυτόχρονα στιλάτη και άνετη, ιδίως για μία απογευματινή σου εμφάνιση.

Δες εδώ μία τέλεια τσάντα που θα ταίριαζε

jean σανδάλι miu miu

Miu Miu σανδάλι

Ένα ίσως λίγο πιο φαρδύ σανδάλι που παραπέμπει σε παντόφλα, είναι αυτό από την εταιρία Michael Kors, σε pastel ροζ. Πολύ άνετο, με εύκαμπτη σόλα και χρυσές λεπτομέρειες, για μία πιο σπορ εμφάνιση.

Δες εδώ τέλεια πέδιλα από το Zara σε έντονα χρώματα

ροζ σανδάλι MK

Michael Kors σανδάλι

Δεν μπορεί να λείπει από την συλλογή σου ένα μαύρο σανδάλι σε αρχαιοελληνικό στιλ. Εδώ έχουμε να σου προτείνουμε δύο επιλογές, ένα από την εταιρία Cult Gaia και ένα από την εταιρία Ancient Greek. Και τα δύο μαύρα με δερμάτινες λεπτομέρειες και εντυπωσιακά δεσίματα, ιδανικά για βραδινή έξοδο και για την εμφάνιση σου σε κάποιο νησί.

μαύρο flatform cult gaia
Cult Gaia Flatform

μαύρο σανδάλι ancient greek

Ancient Greek σανδάλι

Το κίτρινο χρώμα είναι το χρώμα του καλοκαιριού και γι' αυτό έχουμε να σου προτείνουμε το πιο elegant σανδάλι από το Zara. Ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας και σε χρώμα τέτοιο ώστε να αναδεικνύεται τέλεια το μαύρισμα σου.

Δες εδώ ακόμη ένα πανέμορφο σανδάλι από το Zara

Κίτρινο σανδάλι Zara

Zara κίτρινο σανδάλι

Τέλος, μπορεί να σου φανεί τρελό αλλά αυτό το σανδάλι με τα μαύρα λουριά από το Zara είναι η μεγαλύτερη τάση για φέτος ο καλοκαίρι. Μαύρο, δερμάτινο με χρυσές λεπτομέρειες, κλειστό μπροστά και με λουρί ώστε να κρατάει σταθερή τη φτέρνα, είναι ότι πρέπει για όλες τις ώρες της ημέρας και δεν πρέπει να λείπει από την συλλογή σου.

Μαύρο σανδάλι Zara

Μαύρο σανδάλι Zara