Εκπτώσεις Zara: Έπεσε στα 12,99 ευρώ η πιο πολυσυζητημένη τσάντα για φέτος - Φοριέται με πολλούς τρόπους

Βγαίνει σε 3 χρώματα και την φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εκπτώσεις Zara: Έπεσε στα 12,99 ευρώ η πιο πολυσυζητημένη τσάντα για φέτος - Φοριέται με πολλούς τρόπους

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις σιγά σιγά ξεκινούν και ήδη τα Zara έχουν κάνει μια πολύ καλή αρχή, βάζοντας μια από τις πιο πολυσυζητημένες και περιζήτητες τσάντες για φέτος σε φοβερή τιμή, μιας και είναι -45%.

Η εν λόγω τσάντα φοριέται κυρίως χιαστί, ωστόσο λόγω της αλυσίδας μπορείς να την κρατάς και στον ώμο αλλά και στο χέρι σου. Βγαίνει σε 3 χρώματα, μπεζ, μαύρο και ανοιχτό μπλε και φυσικά και τα 3 είναι εξίσου εντυπωσιακά.

Μπορείς εννοείται να την επιλέξεις για όλα σου τα outfit και να την φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, είτε πας για έναν πρωινό καφέ (όπου μπορείς να την συνδυάσεις με ένα από αυτά τα σορτσάκια) είτε πας για το ποτό σου. Μάλιστα, από 25,95 ευρώ κοστίζει μόλις 12,99 ευρώ για αυτό τρέξε να αγοράσεις έστω ένα από τα τρία χρώματα, αν και εμείς θα σου προτείναμε σίγουρα και τα 3!

ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΤΣΑΝΤΑ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΤΡΟΥΚ ΑΠΟ ΤΑ ZARA

  • Τσάντα σε σχέδιο χιαστί.
  • Καπιτονέ εξωτερική πλευρά με λεπτομέρεια τρουκ.
  • Φόδρα με τσέπη. Λουρί για πέρασμα χιαστί από αλυσίδα.
  • Μαγνητικό κούμπωμα.
  • ΜΑΥΡΟ | 6260/810

Zara τσάντα εκπτώσεις

Συνδύασέ την με αυτό το φόρεμα

Ψάχνεις το πιο ευκολοφόρετο φόρεμα που να είναι και οικονομικό, αλλά να φοριέται και όλες τις ώρες της ημέρας; Ε λοιπόν, θα το βρεις στα καταστήματα των Zara, αλλά και στη διαδικτυακή τους σελίδα με μόνο 9,95 ευρώ, αφού βρίσκεται σε έκπτωση.

Πρόκειται για ένα φόρεμα που μπορείς άνετα να φορέσεις για μια απλή βόλτα με ένα ζευγάρι sneakers, αλλά και στη δουλειά με ένα φλατ πέδιλο. Μάλιστα, αν θέλεις να το φορέσεις και σε μια βραδινή σου έξοδο, συνδύασε το με ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα ή ακόμη και γόβες.

Βγαίνει σε μαύρο και μπλε χρώμα και "αγκαλιάζει" τις καμπύλες για αυτό και θα ταιριάζει τέλεια στο σώμα σου αν είσαι ειδικά γυμνασμένη.

Να σημειωθεί ότι μπορείς άνετα να το φορέσεις και στη θάλασσα με ένα στιλάτο μαγιό από μέσα όπως αυτό που είναι hot trend.

Πρόκειται για το κοντό φόρεμα με ντεκολτέ σε ίσια γραμμή και λεπτές τιράντες.

4174/315

9,95 EUR

little black dress φόρεμα Zara

ΜΕΣΑΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ZARA