3+1 σορτσάκια που κοστίζουν λιγότερο από 14 ευρώ - Για everyday καλοκαιρινές εμφανίσεις

Ταιριάζουν σε όλες τις σιλουέτες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
3+1 σορτσάκια που κοστίζουν λιγότερο από 14 ευρώ - Για everyday καλοκαιρινές εμφανίσεις

Ψάχνεις οικονομικά και άνετα σορτσάκια, αλλά σε όποια καταστήματα και να μπαίνεις είναι πανάκριβα; Στα Zara λοιπόν, θα βρεις πολύ οικονομικά κομμάτια και συγκεκριμένα, με τιμές λιγότερες των 15 ευρώ, τα οποία επίσης ταιριάζουν και στις περισσότερες σιλουέτες.

Από αθλητικά, έως biker, είναι όλα εντυπωσιακά και μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς τρόπους, ενώ να φορεθούν σε καθημερινές σου εμφανίσεις. Στα Zara επίσης, θα βρεις και πολύ οικονομικά μαγιό που είναι ειδικά σχεδιασμένα για κοπέλες με μικρό στήθος.

Αυτά είναι τα 4 σορτσάκια των Zara

SHORTS ΑΠΟ ΥΦΑΣΜΑ ΦΟΥΤΕΡ

Ψηλόμεσο σορτς με λάστιχο στη μέση που προσαρμόζεται με κορδόνια. Πλαϊνές τσέπες.

  • Μαύρο - Σπασμένο λευκό - Πράσινο
  • 4424/312
  • 12,95 EUR

ZARA ΠΑΝΤΕΛΟΝΟΦΟΥΣΤΑ ΜΕ ΦΙΟΓΚΟ

ΠΑΝΤΕΛΟΝΟΦΟΥΣΤΑ ΜΕ ΦΙΟΓΚΟ

Ψηλόμεση παντελονόφουστα. Λεπτομέρεια φιόγκος μπροστά από το ίδιο ύφασμα. Κλείσιμο στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

  • ΜΑΥΡΟ
  • 1165/329
  • 22,95 EUR -40% - 12,99 EUR

ZARA SHORTS ΑΠΟ ΥΦΑΣΜΑ ΦΟΥΤΕΡ

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ OTTOMAN

Ψηλόμεσο ποδηλατικό παντελόνι. Λεπτομέρεια με μεταλλιζέ κουμπιά με ανάγλυφη υφή.

  • ΜΑΥΡΟ
  • 1930/002
  • 15,95 EUR- 40% - 8,99 EUR

ZARA ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ OTTOMAN

ΠΑΝΤΕΛΟΝΟΦΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΕΜΠΡΙΜΕ ΥΦΑΣΜΑ ΜΕ ΛΙΝΟ

Παντελονόφουστα από ύφασμα με μείγμα λινού. Ψεύτικες πίσω τσέπες με ρέλι. Λεπτομέρεια με δετούς φιόγκους στο μπροστινό μέρος. Κλείσιμο στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

  • ΜΠΛΕ ΑΝΟΙΧΤΟ
  • 4661/435
  • 22,95 EUR -40% - 12,99 EUR

ΠΑΝΤΕΛΟΝΟΦΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΕΜΠΡΙΜΕ ΥΦΑΣΜΑ ΜΕ ΛΙΝΟ ZARA

Τι σορτσάκι ταιριάζει στη σιλουέτα σου

Αθλητικό σώμα

Αν έχεις γυμνασμένο κορμό και πόδια, ένα τζιν σορτς με το οποίο δείχνεις τα πόδια σου είναι το ιδανικότερο για τον σωματότυπό σου. Ένα cropped ή με ρεβέρ (cuffed) που τονίζει τη μέση (και δημιουργεί την ιδέα καμπυλών) είναι τέλειο για εσένα.

Petite

Αν είσαι petite και θέλεις να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση μιας πιο «μακριάς» σιλουέτας, ένα ψηλόμεσο τζιν σορτς με ρεβέρ (cuffed) θα αναδείξει τον σωματότυπό σου. Η ψηλόμεση σιλουέτα θα «μακρύνει» τον κορμό, ενώ το πιο κοντό μήκος του σορτς θα αναδείξει τα πόδια σου.

Curvy

Αν έχεις καμπύλες, τότε ένα τζιν σορτς με ψηλόμεση γραμμή είναι το τέλειο για τον σωματότυπό σου. Σημαντικό είναι το σχέδιο του σορτς να είναι πιο structured ή να έχει πολύ ψηλή μέση, που σημαίνει ότι τα paper bag ή αυτά με ζώνη (που τονίζουν μέση και καμπύλες) είναι τέλεια για εσένα. Eπίσης, αυτά σε Α γραμμή (που «εβαζάρουν») προσφέρουν μια πιο άνετη εφαρμογή.

Σώμα «μήλο»

Αν έχεις μεγάλες πλάτες και ωραία πόδια, τότε ένα slouchy στιλ τζιν σορτς θα αναδείξει την ωραία σου σιλουέτα. Ένα τέτοιο στιλ θα τονίσει τα οπίσθια και τα πόδια σου, ενώ αυτό το style είναι σούπερ άνετο στην εφαρμογή.

Σώμα «αχλάδι»

Αν έχεις μικρές πλάτες, μικρή μέση αλλά μεγαλύτερη περιφέρεια τα κοντά cutoffs είναι τα τέλεια σορτς για εσένα. Το κοντό μήκος του θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση μιας πιο «μακριάς» σιλουέτας, ενώ αν το σορτς τονίζει την μέση τότε θα αναδείξεις τις καμπύλες σου. Επίσης, ένα τοπ με puffy sleeves ή έντονα μανίκια θα βοηθήσει στο να δημιουργήσεις μια πιο ισορροπημένη σιλουέτα από την κορυφή ως τα νύχια.

TAGS