Μωβ με κοψίματα - Μόνο για τολμηρές αυτό το ολόσωμο μαγιό από τα Zara

Είναι τελευταία τάση της μόδας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μωβ με κοψίματα - Μόνο για τολμηρές αυτό το ολόσωμο μαγιό από τα Zara

Τα Zara όπως και τα περισσότερα μαγαζιά έχουν ήδη λανσάρει την νέα τους καλοκαιρινή κολεξιόν και πραγματικά τα κομμάτια είναι ένα κι ένα. Εμείς με μια αναζήτηση που κάναμε, βρήκαμε ένα απίστευτο μωβ ολόσωμο μαγιό.

Το συγκεκριμένο λοιπόν είναι... αρκετά τολμηρό και αποκαλυπτικό, μιας και έχει αρκετά κοψίματα ενώ και το μπούστο του είναι αρκετά αποκαλυπτικό. Μάλιστα, το χρώμα του είναι μωβ, ένα πολύ έντονο και εντυπωσιακό χρώμα, που είναι μάλιστα και πολύ της μόδας.

Το ολόσωμο αυτό μαγιό έχει ήδη ξεπουλήσει και λογικό, μιας και πρόκειται για ένα από τα πιο ωραία κομμάτια της νέας του συλλογής. Η τιμή του ανέρχεται στα 27,95 ευρώ για αυτό τρέξτε να το προλάβετε, το ίδιο όμως κι αυτό το μαγιό, που έχει προκαλέσει πανζουρλισμό.

Θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα με αυτό το ολόσωμο μαγιό με κοψίματα από τα Zara

  • Ολόσωμο μαγιό με αφαιρούμενη cup, V ντεκολτέ και διπλές τιράντες που σταυρώνουν στην πλάτη.
  • Λεπτομέρεια ανοίγματα στη μέση.
  • ΜΟΒ | 2910/008
  • 27,95 EUR

ολόσωμο μαγιό από τα Zara

Βάλε πάνω από το μαγιό αυτό το σορτς και είσαι έτοιμη για παραλία

Οι ζέστες ξεκίνησαν σιγά σιγά και μπορεί την Πρωτομαγιά να κρυώσουμε λιγάκι, ωστόσο, ήρθε η εποχή για να βγουν και να φορεθούν τα πρώτα σορτσάκια. Ακόμη και αν ο καύσωνας δεν έχει ξεκινήσει μπορούν άνετα να συνδυαστούν με ένα μακρυμάνικο λεπτό μπλουζάκι.

Κάνοντας την έρευνα μας στη νέα συλλογή των Zara δεν γινόταν να μην κάνουμε και μια γύρα στην κατηγορία με τα σορτσάκια και τις βερμούδες. Βρήκαμε λοιπόν, ένα σορτσάκι που ξεπουλάει στο λεπτό, αφού είναι basic κομμάτια και φοριέται με όλα και όλες τις ώρες της ημέρας.

Πρόκειται για το σορτσάκι βερμούδα από σκληρό ύφασμα η οποία είναι ψηλόμεση και έχει πέντε τσέπες. Το κάτω μέρος είναι με τελείωμα σε ρεβέρ. Κλείνει μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.

Αν από τώρα δεν αντέχεις την ζέστη, συνδύασε το σορτς με αυτό το μπλουζάκι που βγαίνει σε 16 διαφορετικά χρώματα και κοστίζει μόνο 12,95 ευρώ.

  • ΜΠΛΕ | 8197/001
  • 19,95 EUR

Νέα συλλογή Zara σορτσάκια

Zara σορτσάκια

TAGS