Τα παραγγέλνουν πριν καν βγουν προς πώληση - Πανζουρλισμός με τα νέας συλλογής γοβάκια των Zara

Βγαίνουν σε δυο μοναδικά χρώματα και θα σε κάνουν να μοιάζεις με πριγκίπισσα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα παραγγέλνουν πριν καν βγουν προς πώληση - Πανζουρλισμός με τα νέας συλλογής γοβάκια των Zara

Τα Zara σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσουν ένα νέο ζευγάρι γόβες οι οποίες θα σε κάνουν να μοιάζεις με πριγκίπισσα. Μάλιστα, πριν καν βγουν προς πώληση, πολλές τα παραγγέλνουν μέσω της διαδικτυακής τους σελίδας έτσι ώστε να τα προλάβουν πριν εξαντληθούν.

Πρόκειται για το ψηλοτάκουνο εξώφτερνο παπούτσι από ύφασμα με λεπτομέρεια με φιόγκο. Κλείνει με λουριά που δένουν στο αστράγαλο. Επίσης, έχει συνθετικό εύκαμπτο πάτο αφρού από λάτεξ, που είναι σχεδιασμένος για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.

Το εν λόγω γοβάκι βγαίνει σε 2 διαφορετικά χρώματα, πράσινο και μοβ και η λεπτομέρεια με τον φιόγκο στο πάνω μέρος θα σε ξετρελάνει. Φορώντας το με το κατάλληλο φόρεμα, ακόμη και με αυτή την βερμούδα, θα σε κάνει να μοιάζεις με πριγκίπισσα νέας εποχής.

Αυτά είναι τα γοβάκια των Zara που θα ξεπουλήσουν με το που βγουν προς πώληση

  • ΜΟΒ | ΠΡΑΣΙΝΑ
  • 2203/010
  • 39,95 EUR

Zara μοβ γοβάκια με φιόγκο

Zara πράσινες γόβες

Συνδύασε τα γοβάκια με αυτό το μίνι φόρεμα για ρομαντικές εμφανίσεις

Αν θα είναι girly ή sexy όσα θα φορέσεις είναι καθαρά δική σου επιλογή, το μόνο σίγουρο είναι πως τα φορέματα είναι πολύ άνετα για τις περισσότερες ώρες της ημέρας που τρέχεις από το πρωί έως και το βράδυ σε δουλειές και είσαι στον δρόμο.

Επίσης, πολύ σημαντικό για εμάς τις κοπέλες. Τα φορέματα προσαρμόζονται εύκολα στην καθημερινότητά μας. Τι εννοώ με αυτό; Μπορεί να φορέσεις ένα μαύρο μίνι (σαν το παρακάτω που θα σου προτείνουμε) το πρωί με sneakers ή φλατ πέδιλα και μια απλή τσαντούλα και μπορείς εύκολα το ίδιο φόρεμα αλλάζοντας τα παπούτσια, τα αξεσουάρ και το μακιγιάζ να το κάνεις ένα τέλειο σύνολο για μια βραδινή έξοδο.

Στα καταστήματα Zara, λοιπόν, αυτή την περίοδο έχει κάποιες προσφορές και δεν θα μπορούσαμε να μην σου... συστήσουμε αυτό το συγκλονιστικό φόρεμα. Βγαίνει σε μαύρο, κόκκινο και πράσινο μήλο και δεν θα δώσεις παραπάνω από 10 ευρώ για να το αποκτήσεις!

Τι άλλο θες πια σε αυτή την ζωή; Thanks us later...

  • Κωδικός: 2712/162

zara προσφορά

TAGS