Η Σμαράγδα Καρύδη έχει το δικό της beauty μυστικό για να μεγαλώνει όμορφα!

Πιο λαμπερή και φρέσκια από ποτέ!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Η Σμαράγδα Καρύδη έχει το δικό της beauty μυστικό για να μεγαλώνει όμορφα!

Το καλοκαιράκι είναι εδώ και όλοι οι επώνυμοι αφήνουν κατά μέρος τα πολλά... φτιασίδια, επιλέγοντας το φυσικό μακιγιάζ ή ακόμα και το εντελώς άβαφο πρόσωπο, αναδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό το δέρμα τους. Οι περισσότεροι βλέπουμε τις αγαπημένες μας σταρ να είναι πιο φρέσκες και δροσερές από ποτέ και αναρωτιόμαστε τι κάνουν για να είναι η επιδερμίδα τους σε τέτοια... υπέροχη κατάσταση. Έτσι και η Σμαράγδα Καρύδη, που την είδαμε με το μαγιό της να απολαμβάνει τα πρώτα της μπάνια και εντυπωσιαστήκαμε!

Διαχρονική ομορφιά και μια εμφάνιση που θυμίζει περισσότερο κοριτσάκι παρά γυναίκα 50+. Πέρα από αυτά, όμως, ο “άσος” στο μανίκι της ηθοποιού είναι ο χαρακτηρισμός που της δίνουν όλοι όσοι την γνωρίζουν: “έξω καρδιά”! Το χιούμορ, το χαμόγελό της και η θετική της στάση απέναντι στα πράγματα είναι αυτά που κάνουν τον χρόνο να... αγνοεί επιδεικτικά την ύπαρξή της!

Δες εδώ τη νεανική της εμφάνιση στο καμαρίνι του Θοδωρή Αθερίδη

Η αλήθεια είναι πως τη θαυμάσαμε στη νέα σειρά του Star "IQ160", όπου την είδαμε στα καλύτερα της, χωρίς τίποτα πάνω της να θυμίζει ότι έχει μεγαλώσει, αφού ο χρόνος που περνά δεν την αγγίζει με τίποτα. Θέλεις το καλό γονίδιο; Θέλεις η προσοχή που δίνει στις επιλογές των προϊόντων που χρησιμοποιεί; Θέλεις τα δικά της μυστικά ομορφιάς που ακολουθεί πιστά; Όλα αυτά μαζί είναι ο λόγος που λάμπει σαν κοριτσάκι, ενώ το σώμα της είναι σαν 35άρας, που το δείχνει χωρίς κανένα φίλτρο!

Το μυστικό ομορφιάς της Σμαράγδας

Δεν θέλει μεγάλη προσπάθεια για να πετύχεις να απολαμβάνεις μια όμορφη επιδερμίδα χωρίς ψεγάδι, αποχαιρετώντας τα σημάδια του χρόνου και κρατώντας την... ηλικία σου απλώς σαν έναν αριθμό. Η Σμαράγδα φροντίζει τον εαυτό της, δίχως να κάνει υπερβολές, απλώς ακολουθώντας μια πιστή συμβουλή, που πρέπει όλες οι γυναίκες να κάνουν κτήμα τους και να εφαρμόζουν καθημερινά!

Beauty Tip

Καλός καθαρισμός κάθε βράδυ “μέχρι το μαντιλάκι να βγαίνει άσπρο”, όπως λέει, αλλά και πολύς χορός για να ιδρώνεις και να φεύγουν οι τοξίνες, χαρίζοντάς σου ένα λαμπερό δέρμα. Κάτι ξέρει η Σμαράγδα, που ξεκίνησε το κολύμπι και τις βουτιές από νωρίς!