Στο καμαρίνι στην πρεμιέρα του Αθερίδη - Η Καρύδη με τζιν, αθλητικά παπούτσια & φλοράλ πουκάμισο στο πλευρό του καλού της

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη αποτελούν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια καλλιτεχνών με τους δύο να ζουν με ήρεμο τρόπο τον έρωτα τους όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς δηλαδή να επιθυμούν τα φώτα να είναι στραμμένα πάνω τους.

Το ζευγάρι σε κάθε περίπτωση κάνει κοινές εξόδους και σε δηλώσεις τους σε κάμερες και εκπομπές μιλάνε με ωραίο και διακριτικό τρόπο ο ένας για τον άλλον (δείτε εδώ την τρυφερή εξομολόγηση της Σμαράγδας για την σχέση τους).

Αυτή τη φορά η ηθοποιός έδωσε το παρόν σε μία σημαντική στιγμή του καλού της, καθώς την Παρασκευή 9/6 ο Αθερίδης είχε πρεμιέρα στο θέατρο Άλσος με την παράσταση "Τι φάση πάλι, ρε?.

Η παρουσία της Σμαράγδας Καρύδη στην πρεμιέρα του Θοδωρή Αθερίδη

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στα παρασκήνια και συγκεκριμένα στο καμαρίνι του Θοδωρή με τον ίδιο να απαθανατίζεται με την Καρύδη, χαμογελαστοί και με ωραία διάθεση.

Καρύδη - Αθερίδης

Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις της Καρύδη με την κόρη του, Φωτεινή

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη μίλησε το πρωί της Δευτέρας 16/9 η Σμαράγδα Καρύδη. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε μεταξύ άλλων και για τη σχέση της με την κόρη του Θοδωρή Αθερίδη, Φωτεινή Αθερίδου, η οποία πριν λίγο καιρό παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της.

Η ίδια, μάλιστα, τόνισε πως την θαυμάζει και όταν την βλέπει συγκινείται.

«Τη Φωτεινή τη βλέπω να μεγαλώνει και χαίρομαι που είναι υγιής που είναι ταλαντούχα, που γράφει, που φτιάχνει τραγούδια μόνη της, που είναι ευτυχισμένη με την οικογένειά της, όλο αυτό είναι ένα πακέτο. Συγκινούμαι όταν τη βλέπω», είπε αρχικά.

Αναφορικά με τη σχέση της με τα social media: «Έχω μόνο Instagram και πρόσφατα μου έφτιαξαν και TIK TOK αλλά δεν μπαίνω, γιατί δεν θα ήθελα να κολλήσω. Έπιασα τον εαυτό μου να χαζεύει ώρες σε αυτό και δεν ήθελα».