"Λιώνει" από έρωτα για τον Αθερίδη η Σμαράγδα Καρύδη: «Ο Θοδωρής με έκανε να νιώθω...» - Η τρυφερή εξομολόγηση για την σχέση τους

Αποκάλυψε τις αγαπημένες τους συνήθειες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί σε μία νέα και διαφορετική σειρά που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του STAR, IQ 160, παραχώρησε πρόσφατα μία συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη (δείτε εδώ την διαφορά της ηλικίας τους).

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια και παρόλο που για πολύ μεγάλο διάστημα το κρατούσαν κρυφό αποφάσισαν κάποια στιγμή να απελευθερωθούν, ώστε να μη χρειάζεται να αποφεύγουν τις κάμερες και τα φώτα και έκτοτε είναι πιο ήρεμοι και ευτυχισμένοι από ποτέ.

Η ηθοποιός, λοιπόν, αποκάλυψε μέσα από τις ερωτήσεις που δέχθηκε, πώς έχει καταφέρει να την αλλάξει ο ηθοποιός, ενώ εξήγησε και ποιες είναι οι αγαπημένες τους κοινές συνήθειες ως ζευγάρι.

Η σπάνια αποκάλυψη της Σμαράγδας Καρύδη για την σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη

Στην παράστασή που έγραψε και παρουσιάζει ο Θοδωρής, τα «Μαθήματα κωμωδίας», έχει βάλει μια φράση του Γεώργιου Βιζυηνού, το «Μετεβλήθη εντός μου ο ρυθμός του κόσμου». Σε τι σε έχει αλλάξει ο Θοδωρής;

Με έκανε να νιώθω πιο χαλαρή με την πάρτη μου, γιατί δεν ήμουν χαλαρή. Ο Θοδωρής είναι τρομερά χαλαρός και έχει μια καλώς εννοούμενη σιγουριά που του κάνει πολύ καλό. Μέχρι τότε, τα έπαιρνα όλα «βαριά», σοβαρά, τα αντιμετώπιζα μελοδραματικά, πώς θα με δουν, αν θα τα καταφέρω. Οπότε, ο Θοδωρής μου έκανε πολύ καλό.

Διαβάστε επίσης: «Έχει πολύ καλή...» - Οι πρώτες δηλώσεις Αθερίδη & Καρύδη για την δεύτερη εγκυμοσύνη της Φωτεινής

Σμαράγδα Καρύδη Θοδωρής Αθερίδης

Τι σας αρέσει να κάνετε μαζί;

Να πάμε βόλτα στην θάλασσα. Να πάρουμε την μηχανή και να πάμε από τον Πειραιά μέχρι το Καβούρι και να απολαύσουμε έναν ωραίο περίπατο και ένα ωραίο φαγητό, σε κάποιο από τα αγαπημένα μας ταβερνάκια.

Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις της Σμαράγδας Καρύδη με την κόρη του, Φωτεινή

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη μίλησε το πρωί της Δευτέρας 16/9 η Σμαράγδα Καρύδη. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε μεταξύ άλλων και για τη σχέση της με την κόρη του Θοδωρή Αθερίδη, Φωτεινή Αθερίδου, η οποία πριν λίγο καιρό παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της.

Η ίδια, μάλιστα, τόνισε πως την θαυμάζει και όταν την βλέπει συγκινείται.

«Τη Φωτεινή τη βλέπω να μεγαλώνει και χαίρομαι που είναι υγιής που είναι ταλαντούχα, που γράφει, που φτιάχνει τραγούδια μόνη της, που είναι ευτυχισμένη με την οικογένειά της, όλο αυτό είναι ένα πακέτο. Συγκινούμαι όταν τη βλέπω», είπε αρχικά.

Αναφορικά με τη σχέση της με τα social media: «Έχω μόνο Instagram και πρόσφατα μου έφτιαξαν και TIK TOK αλλά δεν μπαίνω, γιατί δεν θα ήθελα να κολλήσω. Έπιασα τον εαυτό μου να χαζεύει ώρες σε αυτό και δεν ήθελα».