Celine Beauté: O πολυτελής Οίκος λανσάρει την πρώτη του συλλογή μακιγιάζ!

Το πρώτο κραγιόν της σειράς θα είναι διαθέσιμο το φθινόπωρο

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: Celine
Instagram: Celine

Ο γαλλικός Οίκος Celine μετά από μια επιτυχημένη πορεία 80 ετών στο χώρο της μόδας κάνει στροφή 90 μοιρών και ετοιμάζεται πυρετωδώς για να παρουσιάσει την πρώτη του πολυτελή συλλογή μακιγιάζ, που έρχεται για να ταράξει τα νερά της κοσμητολογίας. (δες και τη νέα σειρά μακιγιάζ της Lady Gaga, που σάρωσε στο Ηνωμένο Βασίλειο και τώρα έρχεται & στην Ελλάδα)

Θυμίζουμε ότι το 2019, ο δημοφιλής Οίκος, γνωστός για την υψηλή αισθητική του, είχε λανσάρει την επιτυχημένη συλλογή αρωμάτων, Haute Parfumerie collection, η οποία έχει πραγματικά ξεχωρίσει στην κατηγορία της τόσο για τις υπέροχες συνθέσεις της όσο και τις μίνιμαλ συσκευασίες των προϊόντων της. Πίσω από την μοναδική αυτή συλλογή αρωμάτων όπως και από τη νέα σειρά μακιγιάζ, που θα κάνει το ντεμπούτο της το φθινόπωρο του 2024, βρίσκεται ο Creative Director του Οίκου, Hedi Slimane.

Celine Beauté: Αυτή είναι η πρώτη συλλογή μακιγιάζ του Οίκου!

Η νέα συλλογή μακιγιάζ του Οίκου παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίδειξης μόδας του Οίκου «La Collection De L'Arc De Triomphe» -για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2024- μέσα από την οποία πήραμε μια γεύση από τη Celine Beauté,.την πρώτη σειρά καλλυντικών του.


Το κραγιόν,Rouge Triomphe Νο 01 σε κόκκινο χρώμα, θα είναι το πρώτο προϊόν της συλλογής μακιγιάζ, που θα λανσαριστεί το φθινόπωρο του 2024, ενώ πολύ σύντομα, τον Ιανουάριο του 2025, θα συμπληρωθεί και από 15 ακόμη αποχρώσεις με σατινέ φινίρισμα.

Στόχος της Celine Beauté είναι να παρουσιάσει την ολοκληρωμένη της συλλογή μακιγιάζ μέσα στο 2025, ενώ κάθε σεζόν θα λανσάρει και εποχικές συλλογές που θα περιλαμβάνουν lip balms, μάσκαρα, μολύβια ματιών, πούδρες και ρουζ.

Θυμίζουμε ότι η Celine, ανήκει στην LVMH, η οποία έχει στο πλούσιο portfolio της, μεταξύ άλλων, brands όπως: Dior Beauty, Fenty Beauty και Sephora Collection μέσα από τα οποία θα αξιοποιήσει και την τεχνογνωσία τους στον πλανήτη της κοσμητολογίας.