Lady Gaga: H σειρά μακιγιάζ της που σάρωσε στο Ηνωμένο Βασίλειο τώρα έρχεται & στην Ελλάδα - Δες τι περιλαμβάνει!

Η συλλογή Haus Labs θα είναι διαθέσιμη στη χώρα μας στις 26 Μαρτίου

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: Lady Gaga
Instagram: Lady Gaga

H πολυ-αναμένομενη σειρά μακιγιάζ της δημοφιλούς pop σταρ, Lady Gaga, έρχεται ολοταχώς και στην Ελλάδα. Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα που έγινε πέρυσι στο Ηνωμένο Βασίλειο, η συλλογή Haus Labs που φέρει την υπογραφή της διάσημης τραγουδίστριας, θα είναι διαθέσιμη πολύ σύντομα και στη χώρα μας, συγκεκριμένα στις 26 Μαρτίου, αποκλειστικά στα Sephora. (δες και την Kylie Jenner που λάνσαρε το πρώτο της άρωμα και είναι πραγματικά... Cosmic)

Σημείωσε ότι παρότι το beauty brand κυκλοφορεί μόλις ένα χρόνο έχει γίνει viral στα social media, ενώ οι πωλήσεις του έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Δεν είναι τυχαίο που όλες οι beauty addicts, εκτός Βρετανίας, περιμένουν πώς το πώς το λανσάρισμα της σειράς μια και θα γίνει πανευρωπαϊκά, την ίδια ημέρα, στις 26 Μαρτίου μέσα από την παραπάνω αλυσίδα καταστημάτων.

Lady Gaga: Η σειρά μακιγιάζ της έρχεται και στην Ελλάδα

Στον πυρήνα της σειράς «Haus Labs» βρίσκεται το best seller και βραβευμένο προϊόν Triclone Skin Tech. Πρόκειται για ένα υγρό makeup από ⁣ζυμωμένη άρνικα, που βοηθά στη μείωση της ερυθρότητας και της φλεγμονής⁣. H vegan φόρμουλά του περιέχει πάνω από 20 συστατικά περιποίησης ενώ διατίθεται σε 51 αποχρώσεις προσφέροντας μεσαία κάλυψη. Ακόμη είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του ευαίσθητου με τάση για ατέλειες.

makeup hauslab

Πάρε μια γεύση από τη σειρά που θα είναι σύντομα γεγονός και στην Ελλάδα

Εκτός όμως από το βραβευμένο Triclone Skin Tech η συλλογή περιλαμβάνει και μια πλούσια σειρά προϊόντων για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

H ίδια η Lady Gaga έχει πει για το λανσάρισμα της σειρά της σε όλη την Ευρώπη: «Είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένη που φάρνουμε το ολοκαίνουριο, δυναμικό, καθαρό καλλιτεχνικό μακιγιάζ μας στην Ευρώπη, σε ένα μέρος που με εμπνέει εδώ και χρόνια, τη Sephora. Στη Haus Labs by Lady Gaga η τέχνη είναι για όλους και πιστεύω ότι κανείς δεν πρέπε να βλάψει το δέρμα του ή να θυσιάσει τις αρχές και τις αξίες του εκφράζοντάς το με το μακιγιάζ υψηλής απόδοσης. The future is beautiful”»

Δες & ένα βίντεο με τη νέα σειρά της Lady Gaga