Η Kylie Jenner λάνσαρε το πρώτο της άρωμα και είναι πραγματικά... Cosmic!

Ανακάλυψε τη νέα της αρωματική σύνθεση

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: Kylie Jenner
Instagram: Kylie Jenner

Όλα ξεκίνησαν το 2015 όταν η δημοφιλής influencer, Kylie Jenner, παρουσίασε για πρώτη φορά την Kylie Cosmetics μια σειρά καλλυντικών που έφερε τα πάνω κάτω στον πλανήτη της κοσμητολογίας. Λίγα χρόνια αργότερα και μετά από το επιτυχημένο λανσάρισμα η σειρά δεν άργησε να συμπληρωθεί από προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας αλλά και εργαλεία για να δημιουργήσεις το ιδανικό μακιγιάζ, που σύντομα έγιναν viral και στο TikTok. (δες και τα 5 ωραιότερα ανοιξιάτικα αρώματα που πρέπει να έχεις από τώρα στο μπουντουάρ σου)

Ωστόσο από την ολοκληρωμένη συλλογή της Kylie Cosmetics έλειπε κάτι, τουλάχιστον μέχρι πρότινος. Τι ήταν αυτό; Ένα άρωμα με την προσωπική υπογραφή της Kylie, που τώρα έρχεται ολοταχώς για να ολοκληρώσει τη δημοφιλή σειρά της. Ο λόγος για το Cosmic, το νέο της προσωπικό άρωμα, που είναι ήδη διαθέσιμο!

Η Kylie Jenner λανσάρει το πρώτο της άρωμα ονόματι Cosmic

Παρότι η Kylie, το 2019, δημιούργησε ένα άρωμα με θέμα τα χείλη σε συνεργασία με το brand KKW Beauty της Kim Kardashian, δεν είχε ποτέ το δικό της. Αυτό τουλάχιστον μέχρι σήμερα οπότε και λάνσαρε το άρωμα Cosmic, που φέρει την υπογραφή της.

άρωμα cosmic από την Kylie Jenner
Instagram

Λίγα λόγια για το άρωμα

Πρόκειται για ένα σοφιστικέ, γλυκό και αισθησιακό άρωμα, που η μυρωδιά του μοιάζει σαν να είναι πραγματικά από άλλον πλανήτη! Στην πολύτιμη σύνθεση του αρώματος πρωταγωνιστούν νότες από βανίλια και μόσχο, που συμπληρώνονται από νότες λουλουδιών, φρούτων καθώς και από ξύλο κέδρου αναδίνοντας μια ζεστή και συνάμα μεθυστική μυρωδιά.

Το όλο εγχείρημα είχε διάρκεια 2 ετών προκειμένου να δημιουργηθεί το τέλειο avant-garde μπουκάλι που θα φιλοξενούσε το άρωμα. Όσο για το αποτέλεσμα; Είναι ένα μπουκάλι που θυμίζει γλυπτό και μπορεί να κοσμήσει τέλεια το μπουντουάρ σου!

Πώς να το φορέσεις

Ξεκίνα απλώνοντας πρώτα τη body lotion vanilla της σειράς και αφού απορροφηθεί καλά ψέκασε 2-3 φορές το άρωμα πάνω σε ρούχα, λαιμό και καρπό. Είναι η ιδανική ποσότητα για να βγάλεις την καλύτερη αίσθηση από το άρωμα, σύμφωνα με την Kylie Jenner.

Διατίθενται σε συσκευασίες των 30ml, 50ml και 100ml μέσα από την ιστοσελίδα της www.kyliecosmetics.com, ενώ σύντομα το περιμένουμε και στην Ελλάδα.