Τι μακιγιάζ θα κάνεις απόψε την Ανάσταση; Πάρε ιδέες!

Τι μακιγιάζ θα κάνεις απόψε την Ανάσταση; Πάρε ιδέες!

Το βράδυ γίνεται η Ανάσταση του Κυρίου και όλες μας έχουμε βρει τι καλό θα φορέσουμε στην εκκλησία! Τι μακιγιάζ θα κάνεις όμως;

Εμείς στο Youweekly.gr σου έχουμε την λύση! Διαβάστε παρακάτω...


Πες ναι στις bronze αποχρώσεις!

Αν η επιδερμίδα σου είναι ένα τόνο πιο σκούρα από το κανονικό τότε το bronze είναι το χρώμα σου! Όχι μόνο θα σε φωτίσει τη νύχτα αλλά θα σου χαρίσει ένα ηλιοκαμένο look δείχνοντάς σε νεότερη.

Δείτε ακόμη: Νύχια σαν λεβάντα! To απόλυτο χρώμα για τις πασχαλινές σου εμφανίσεις!


Τόνισε τα χείλη σου!


Εκτός του ότι η φετινή τάση δεν θέλει smokey eyes, το να τονίσεις τα χείλη σου είναι η πιο safe επιλογή και ένα γρήγορο μακιγιάζ αν δεν ξέρεις τι να κάνεις. Με απλά βήματα βάλε τη βάση που χρησιμοποιείς κάθε φορά, βάψε τα μάτια σου με λίγη μάσκαρα και eye liner και δώσε τη λάμψη που θέλεις με ένα εντυπωσιακό κραγιόν στις αποχρώσεις του ροζ, του κόκκινου και του κοραλλί.


Αφιέρωσε χρόνο για τη βάση.


Κι όμως τα άτομα που θα δεις στην εκκλησία και θα τους ευχηθείς θα προσέξουν την επιδερμίδα σου, το πρόσωπό σου και όποιες ατέλειες έχεις. Για τον λόγο αυτό βάλε μία καλή δόση make up στο πρόσωπό σου, πρόσθεσε λίγη πούδρα και από πάνω το αγαπημένο σου ρουζ. Αν θες να κάνεις περισσότερη εντύπωση, μπορείς να αγοράσεις ένα προϊόν για extra λάμψη στο πρόσωπό σου!


Σημαντικό! Μην ξεχάσεις το άρωμα!


Εκτός από το ότι θα χαιρετήσεις πολλά άτομα, είναι σημαντικό για μία γυναίκα να μυρίζει όμορφα τόσο για τους γύρος της όσο και για την ίδια. Για τον λόγο αυτό τελευταία στιγμή πριν φύγεις από το σπίτι σου βάλε μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σου ανοιξιάτικο άρωμα!