SOS λύσεις ενάντια στα σημάδια του χρόνου!

SOS λύσεις ενάντια στα σημάδια του χρόνου!

Λεπτές γραμμές, ρυτίδες και ανομοιομορφία κάνουν ολοένα και πιο έντονη την παρουσία τους στην επιδερμίδα σου; Διαβάστε παρακάτω...

Εάν ναι, τότε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς γιατί τώρα υπάρχει λύση και αυτή βρίσκεται στις ενέσιμες θεραπείες Aquashine classic και Aquashine bright της Caregen Korea, που συνδυάζουν την επιστήμη της αισθητικής δερματολογίας με την αναγγενητική ιατρική.

Γιατί ξεχωρίζουν...
Η καινοτομία τους στηρίζεται στην 3 σε 1 σύνθεσή τους, που περιέχει βιομιμητικά πεπτίδια, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, αμινοξέα, μέταλλα και συνένζυμα. Με αυτόν τον τρόπο αντιμετωπίζουν τα σημάδια της γήρανσης σε βιοχημικό και αισθητικό επίπεδο με απόλυτα ασφαλή τρόπο. Επίσης, μπορούν να εφαρμοστούν παράλληλα με άλλες τεχνικές ή να ενσωματωθούν σε ήδη υπάρχουσες θεραπείες και πρωτόκολλα. Σημείωσε ότι τα βιοπεπτίδια αποτελούν την αιχμή της κοσμετικής δερματολογίας καθώς αντιμετωπίζουν και προλαμβάνουν τις φθορές του χρόνου δρώντας θεραπευτικά μέσω της αναγέννησης των ινοβλαστών.

Aquashine classic για νεανική όψη

H συγκεκριμένη θεραπεία έχει αντιγηραντική δράση, ενώ παράλληλα αναζωογονεί την επιδερμίδα. Συγκεκριμένα, αυξάνει την παραγωγή του κολλαγόνου έως και 80%, αντιμετωπίζει και προλαμβάνει τις ρυτίδες, καταπολεμά αποτελεσματικά τα σημάδια του χρόνου και προσφέρει ενυδάτωση και λάμψη. Επιπλέον, έχει ισχυρή αναπλαστική δράση χαρίζοντας μείωση των ρυτίδων, ορατή ενυδάτωση αλλά και αναγέννηση της επιδερμίδας μέσω της παραγωγής νέων κυττάρων. Σημείωσε ότι μπορεί να εφαρμοστεί σε πρόσωπο, χέρια, λαιμό και ντεκολτέ.

Aquashine bright κατά των πανάδων & των κηλίδων
Πρόκειται για μια θεραπεία που αντιμετωπίζει την ανομοιογενή όψη της επιδερμίδας προσφέροντας άμεσα αναζωογόνηση. Ειδικότερα, μειώνει σημαντικά πανάδες και κηλίδες, ρυθμίζει την παραγωγή μελανίνης, εξισορροπεί τον τόνο του δέρματος, προστατεύει από τη φωτογήρανση, ενώ παράλληλα χαρίζει μια ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα. Επίσης, στοχεύει στη ρύθμιση της μελανογένεσης, ενώ μέσω της δημιουργίας νέων κυττάρων μειώνονται αισθητά οι ρυτίδες και το δέρμα αποκτά μεγαλύτερη ελαστικότητα. Εφαρμόζεται σε πρόσωπο, χέρια, λαιμό και ντεκολτέ.
Σημείωσε ότι τα προϊόντα της σειράς Aquashine μπορούν να συνδυαστούν με ασφάλεια και να ενισχύσουν τη δράση των περισσοτέρων μη-επεμβατικών θεραπειών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπες στο Facebook: Aquashine Greece και στο Instagram: aquashine_greece ή επικοινώνησε με το δερματολόγο σου, που θα σε ενημερώσει σχετικά.