Βρήκαμε το μυστικό για να γυρίσουμε το χρόνο πίσω χωρίς να μας καταλάβει κανείς!

Βρήκαμε το μυστικό για να γυρίσουμε το χρόνο πίσω χωρίς να μας καταλάβει κανείς!

Οι γιορτές είναι προ των πυλών και σίγουρα έχει αρχίσει να σε προβληματίζει το ταλαιπωρημένο και θαμπό πρόσωπό σου. Μήπως έχεις αρχίσει να παρατηρείς στον καθρέφτη λεπτές γραμμές στην επιδερμίδα σου που την κάνουν να δείχνει κουρασμένη και αφυδατωμένη;

Μην προβληματίζεσαι άλλο! Η αισθητική δερματολογία έχει το μυστικό όπλο για ένα λαμπερό και νεανικό δέρμα χωρίς νυστέρι, ουλές, σημάδια και πολύωρα χειρουργεία. Διαβάστε παρακάτω...

Γνώρισε την Μεσοθεραπεία! Τελευταία ακούς συνέχεια γύρω σου γυναίκες να μιλάνε για αυτήν αλλά δεν ξέρεις τι είναι; Ιδού η απάντηση.

Τι είναι η Μεσοθεραπεία;

Πρόκειται για μια ενέσιμη θεραπεία για ανάπλαση, βαθιά ενυδάτωση, σύσφιξη, λάμψη και λείανση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων στην περιοχή του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ και στην ραχιαία επιφάνεια των χεριών. Η ενέσιμη Μεσοθεραπεία είναι μια απλή μέθοδος, σύντομη και εντελώς ανώδυνη. Με την έκχυση πολύτιμων συστατικών, η επιδερμίδα γίνεται πιο σφριγηλή, ξεκούραστη και με λιγότερες ρυτίδες.

Πώς γίνεται;

Ο τρόπος που γίνεται η Μεσοθεραπεία είναι με εξαιρετικά λεπτές και μικρές βελόνες. Μέσω αυτών διοχετεύονται στην επιθυμητή περιοχή θεραπευτικά συστατικά όπως βιταμίνες και υαλουρονικό οξύ, μια ουσία που βρίσκεται ήδη στον οργανισμό μας και διατηρεί την υγρασία στο δέρμα. Η όλη διαδικασία ολοκληρώνεται χωρίς καθόλου πόνο και προκαλώντας ελάχιστο ερεθισμό ενώ την επόμενη ημέρα με ελάχιστο μακιγιάζ δεν θα διακρίνεται τίποτα από τους γύρω σας. Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι φυσικό, ενώ η διαδικασία της εφαρμογής διαμορφώνεται ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες της εκάστοτε επιδερμίδας.

Πόσο διαρκεί;

Η κάθε θεραπεία διαρκεί μόλις 20 με 30 λεπτά.

Πότε ενδείκνυται;

Η Μεσοθεραπεία είναι μια από τις κορυφαίες αισθητικές μεθόδους που μπορεί να επιλέξει μια γυναίκα για την πρόληψη και τη θεραπεία της αφυδάτωσης, την αντιμετώπιση της γήρανσης και την αναζωογόνηση και ανάπλαση του προσώπου της. Ακόμα και οι νεότερες κυρίες μπορούν να την επιλέξουν, εφόσον θέλουν να προσφέρουν περισσότερη ενυδάτωση στην επιδερμίδα τους αλλά και να καθυστερήσουν την εμφάνιση των πρώτων ρυτίδων.

Πόσο συχνά;

Τα αποτελέσματα της Μεσοθεραπείας είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Το επιθυμητό από αισθητικής πλευράς αποτέλεσμα επιτυγχάνεται πλήρως μετά από 3 με 4 συνεδρίες σε απόσταση 15 ημερών.

Θα αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά μου;

Μην το σκέφτεσαι καθόλου αυτό! Η Μεσοθεραπεία είναι μια ενέσιμη θεραπεία που δεν μπορεί να επηρεάσει καθόλου την εκφραστικότητά σου.

Είναι ασφαλής;

Καλά όλα τα παραπάνω…Είναι όμως μία ασφαλής μέθοδος; Ναι ή όχι; Εφόσον τηρούνται όλοι οι απαραίτητοι ιατρικοί κανόνες και χρησιμοποιούνται πιστοποιημένα υλικά, η συγκεκριμένη θεραπεία είναι απόλυτα ασφαλής.

Μετά από όλα αυτά που διάβασες, δεν έχεις παρά να κλείσεις ραντεβού στο Γυναίκας Υγεία και να επωφεληθείς από την super προσφορά:

4 συνεδρίες Μεσοθεραπείας μόνο με 150 ευρώ

Εμείς κάναμε την επίσκεψή μας…και έχουμε ενθουσιαστεί με το αποτέλεσμα! Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου!

Γυναίκας Υγεία

Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 49, Μαρούσι(άνωθεν Media Markt)

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 6829500

Site: https://gynaikas-ygeia.gr/