Κορίτσια προσοχή! Αυτό είναι το κούρεμα "τρόμος" που επιστρέφει!

Το έκανε κορυφαία ηθοποιός!

Κορίτσια προσοχή! Αυτό είναι το κούρεμα

Κορίτσια προσοχή! Αυτό είναι το κούρεμα τρόμος που επιστρέφει. Κορυφαία ηθοποιός έκανε το κούρεμα εφιάλτη όλων των παιδιών.

Σε όσους οι γονείς το έκαναν, σίγουρα το θυμάστε και έχετε "δραματικές" εμπειρίες.

Μιλάμε για το κούρεμα καπελάκι ή αλλιώς bowl cut, αφού μοιάζει σαν κάποιος να τοποθέτησε όντως ένα μπολ στο κεφάλι του και να έκοψε τα μαλλιά που περίσσευαν.

Για να αναδείξεις το συγκεκριμένο κούρεμα, σίγουρα πρέπει να έχεις το κατάλληλο στιλ για να μπορέσεις να το υποστηρίξεις.

Έχετε δει το νέο κούρεμα της JLo; Είναι ότι πιο hot για το 2020!

Εσείς τι λένε η Charlize Theron το υποστηρίζει; Το έκανε για την ταινία Fast and Furious 9.

ηθοποιός κούρεμα

Φαίη Σκορδά: Έκανε τις δυο τάσεις στα μαλλιά σε... μία και θα την αντιγράψουμε όλες φέτος το Χειμώνα!

Η Φαίη Σκορδά έκανε τις δυο τάσεις στα μαλλιά σε... μία και θα την αντιγράψουμε όλες φέτος το Χειμώνα, αφού είναι ότι πιο τέλειο έχουμε δει.

Η παρουσιάστρια μετά από ένα όμορφο καλοκαίρι με τα παιδιά της, έχει επιστρέψει στην Αθήνα, αφού σε λίγες ημέρες θα κάνει πρεμιέρα με το «Πρωινό».

Μάλιστα, πριν την έναρξη, πραγματοποίησε και την επίσημη φωτογράφιση της εκπομπής της και είναι άκρως εντυπωσιακή. Αυτό όμως, που τράβηξε τις εντυπώσεις ήταν το hairstyle της το οποίο επιμελήθηκε ο Στέφανος Βασιλάκης.

Η Φαίη Σκορδά, έκανε τις δυο πιο hot τάσεις σε μια! Δηλαδή την χαμηλή πλεξούδα με αλογοουρά!

Τα μάζεψε χαμηλά δημιουργώντας ένα V στη βάση. Στη συνέχεια τα έπλεξε δύο μόνο φορές μόνο στερεώνοντας το τέλος της πλεξούδας και πάλι, ενώ άφησε την άκρη ελεύθερη ώστε να καταλήξει το χτένισμα σε αλογοουρά.

Εσείς θα το αντιγράφατε; Εμείς πάντως, δίνουμε 10αρι!

Φαίη Σκορδά μαλλιά