ΑΝΤ1: Η Φαίη Σκορδά με το Πρωινό κάνουν πρεμιέρα! (Βίντεο)

Πότε ξεκινάει;

ΑΝΤ1: Η Φαίη Σκορδά με το Πρωινό κάνουν πρεμιέρα! (Βίντεο)

Η Φαίη Σκορδά και το Πρωινό του ΑΝΤ1 κάνουν την πρεμιέρα τους, με το trailer της εκπομπής να έχει κυκλοφορήσει!

Για 7η συνεχόμενη χρονιά, «Το Πρωινό» σερβίρεται από τη μετρ του είδους, Φαίη Σκορδά αφού, παρέα που κερδίζει, δεν αλλάζει αλλά, ανανεώνεται και εξελίσσεται.

Η επιτυχημένη πρωινή συνταγή είναι άλλωστε διαχρονική και τα υλικά αυθεντικά.

Στο καθημερινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές, η Φαίη συναντά και φέτος την αγαπημένη της παρέα. Ο Άρης Καβατζίκης, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κάθε πρωί θα παίρνουν τη θέση τους στο «Πρωινό» με αποκλειστικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις, έτοιμοι να συζητήσουν τα θέματα της ημέρας με ανατρεπτική προσέγγιση και χιούμορ.

Στη συνέχεια, η Φαίη δίνει ραντεβού με τη Λίτσα Πατέρα στο καθιστικό, για τις προβλέψεις και τις συμβουλές της για κάθε ζώδιο.

Περνάει μια βόλτα από την κουζίνα του Βασίλη Καλλίδη, ο οποίος θα μοιράζεται και φέτος τις ευφάνταστες συνταγές του αλλά και τα μυστικά του καλού φαγητού.

Βρίσκει τη Ράνια Θρασκιά στην πολυθρόνα όπου της αναλύει θέματα που απασχολούν τη σύγχρονη γυναίκα.

Δίνει ραντεβού με τον καταξιωμένο παιδίατρο Δρ. Σπύρο Μαζάνη, ο οποίος είναι ο πιο χρήσιμος σύμβουλος ειδικά σε θέματα υγείας νεογνών.

Αφήνεται στις εξαιρετικές γνώσεις του διαιτολόγου – διατροφολόγου Κωνσταντίνου Ξένου.

Φαίη Σκορδά: Αυτά είναι τα 4+1 diet tips της για τέλειο σώμα!

Ρωτάει τη γνώμη του interior designer, Νίκου Κωνστάντη για το πώς θα κάνουμε πιο λειτουργικό και όμορφο τον προσωπικό μας χώρο. Συναντά τον pastry chef, Δημήτρη Μακρυνιώτη και τις υπέροχες γευστικές δημιουργίες του. Κι όταν ανοίγει τα παράθυρα, η θέα θα έρχεται τόσο από την Αθήνα, χάρη στον Χρήστο Νέζο αλλά και τη Θεσσαλονίκη με την Πολυξένη Καραμίχα.

Αγαπημένα πρόσωπα της Φαίης έρχονται μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες για να συνυπάρξουν σ’ ένα δυναμικό τρίωρο που επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.

Καλεσμένοι στο studio του «Πρωινού» θα είναι πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και άνθρωποι καθημερινοί που εμπνέουν και δίνουν κουράγιο μέσα από τις δικές τους, προσωπικές ιστορίες.

Επίσης, τη νέα σεζόν θα μάθουμε περισσότερα για τη μόδα, την ομορφιά αλλά και πολλά χρηστικά tips που θα μας λύσουν τα χέρια και θα κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού.

Από τη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου και κάθε ημέρα στις 10:00 «Το Πρωινό» επιστρέφει με αρχισυντάκτη τον Γιώργο Πράτανο, βοηθό αρχισυντάκτη τη Βένια Καραγιάννη και υπεύθυνο καλεσμένων τον Μανώλη Σκοπελίτη. Η Φαίη και η παρέα της μάς περιμένουν να συζητήσουμε, να γελάσουμε, να συγκινηθούμε, να χαρούμε. Όπως κάνουμε μαζί κάθε μέρα, τόσα χρόνια!

Μείνετε συντονισμένοι!

Φαίη Σκορδά: Έκανε βεντούζες η παρουσιάστρια - «Δεν θέλετε να δείτε την πλάτη μου»!

Βεντούζες έκανε η Φαίη Σκορδά την Κυριακή. Μάλιστα, η παρουσιάστρια έγραψε αποκαλύπτοντας το :«Δεν θέλετε να δείτε την πλάτη μου».

Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής για την νέα τηλεοπτική σεζόν, κάνει πράγματα που την χαλαρώνουν, αλλά και την βοηθούν να πάρει δυνάμεις.

Η Φαίη Σκορδά, με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως έκανε βεντούζες στην πλάτη της με ειδικό λάδι.

Μάλιστα έγραψε, «Δεν θέλετε να δείτε την πλάτη μου».

Φαίη Σκορδά: Ποζάρει στο καμαρίνι της χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της!

Η Φαίη Σκορδά πόζαρε στο καμαρίνι της χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της και μας έδειξε το εσωτερικό του λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής.

Μια από τις πρώτες καλεσμένες της, την γνωρίζουμε ήδη και έχουμε και φωτογραφίες από τα backstage της συνέντευξη στο σπίτι της.

Η παρουσιάστρια έχοντας γεμίσει μπαταρίες από τις καλοκαιρινές διακοπές με τα παιδιά της, είναι έτοιμη για μια νέα τηλεοπτική σεζόν γεμάτη εκπλήξεις.

Έχοντας επιστρέψει στην καθημερινότητα της, πόζαρε στο καμαρίνι της και είδαμε το μεγάλο κάδρο που έχει στο εσωτερικό του.

Φαίη Σκορδά καμαρίνι εκπομπής

Φαίη Σκορδά: Βραδινές λιγούρες για την παρουσιάστρια! Μπήκε στην κουζίνα της και μαγείρεψε!

Βραδινές λιγούρες έπιασαν την Φαίη Σκορδά, με την παρουσιάστρια να μπαίνει στη κουζίνα της για να μαγειρέψει μέσα στη νύχτα!

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την πείνα της χθες το βράδυ η Φαίη Σκορδά και υπέκυψε!

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 μας ενημέρωσε μέσω του instagram για τις βραδινές της λιγούρες, οι οποίες την οδήγησαν στην κουζίνα της για να μαγειρέψει.

Η εύκολη λύση ήταν τα ζυμαρικά και η Φαίη τσίμπησε, προκειμένου να μην κοιμηθεί με άδειο στομάχι.

Δείτε τις φωτογραφίες

Φαίη Σκορδά: Βραδινές λιγούρες για την παρουσιάστρια! Μπήκε στην κουζίνα της και μαγείρεψε!Φαίη Σκορδά: Βραδινές λιγούρες για την παρουσιάστρια! Μπήκε στην κουζίνα της και μαγείρεψε!

Φαίη Σκορδά: Το έριξε έξω και ξενύχτησε! Που βρέθηκε;

Η όμορφη Φαίη Σκορδά φαίνεται πως το έριξε έξω και ξενύχτησε! Που βρέθηκε;

Η γνωστή και λαμπερή παρουσιάστρια απολαμβάνει το καλοκαίρι της και γεμίζει μπαταρίες όσο ακόμη προλαβαίνει, καθώς η νέα απαιτητική τηλεοπτική χρονιά δεν αργεί να ξεκινήσει.

Η Φαίη Σκορδά είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα της και την προσωπική της ζωή.

Έτσι λοιπόν και εχθές μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από ένα Instastory δημοσίευσε βίντεο από την βραδινή της έξοδο.

Φαίνεται να ξενύχτησε στο γνωστό μαγαζί της Βάρκιζας, το Island και μας το αποκάλυψε με ένα πολύ εντυπωσιακό βίντεο, αλλά και με φωτογραφίες.

Σίγουρα η Φαίη Σκορδά έχει ανάγκη από λίγη διασκέδαση, αφού σε λίγο καιρό από τώρα θα πρέπει να ξαναμπεί στη ρουτίνα των επαγγελματικών υποχρεώσεών της.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Φαίη Σκορδά: Το έριξε έξω και ξενύχτησε! Που βρέθηκε;