Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά για το φθινόπωρο που θα αγαπήσουν όλες οι γυναίκες!

We love it!

Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά για το φθινόπωρο που θα αγαπήσουν όλες οι γυναίκες!

Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά για το φθινόπωρο 2019 που θα αγαπήσουν όλες οι γυναίκες και θα τα δοκιμάσουν.

Ο Σεπτέμβρης έχει πια μπει για τα καλά και μαζί του σιγά σιγά έρχεται και το φθινόπωρο, aka η εποχή των αλλαγών σε γκαρνταρόμπα και μαλλιά.

Όσον αφορά σε αυτό το τελευταίο, αν χρειάζεστε λίγη έμπνευση για να αποφασίσετε τι κούρεμα να κάνετε, εμείς είμαστε εδώ. Κι αν δεν θέλετε να κάνετε κάτι τόσο δραστικό όσο ένα νέο κούρεμα, βρήκαμε για εσάς τα πιο hot χτενίσματα της σεζόν, ώστε να αλλάξετε look χωρίς να ρισκάρετε.

Κορίτσια προσοχή! Αυτό είναι το κούρεμα "τρόμος" που επιστρέφει!

Δείτε παραπάνω ποιες είναι οι μεγαλύτερες τάσεις σε κουρέματα/χτενίσματα που πρέπει να δοκιμάσετε φέτος το φθινόπωρο, αποφασίστε ποια σας ταιριάζει περισσότερο και κλείστε ραντεβού στο κομμωτήριο!

τάσεις στα μαλλιά

τάσεις στα μαλλιά

τάσεις στα μαλλιά

τάσεις στα μαλλιά

τάσεις στα μαλλιά

τάσεις στα μαλλιά

τάσεις στα μαλλιά

τάσεις στα μαλλιά

Πηγή: instyle.gr

Επικίνδυνη μόδα τα ράστα μαλλιά! Μόλις δείτε τι προκαλούν θα πάθετε σοκ!

Τα ράστα μαλλιά είναι σίγουρα επικίνδυνη μόδα και μόλις δείτε τι προκαλούν θα πάθετε σοκ!

Τα μαλλιά ράστα, η προσθετική μαλλιών και άλλου είδους τεχνικές που αφορούν τράβηγμα του τριχωτού της κεφαλής μπορεί να προκαλέσουν μόνιμη απώλεια μαλλιών. Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Κέιπ Τάουν σημειώνουν ότι ακόμη και τα κοτσιδάκια, οι αλογοουρές, οι σφιχτοί κότσοι αλλά και τεχνικές εργασίες, όπως η ισιωτική, μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα.

Οι επιστήμονες μελέτησαν περί τις 2.000 ενηλίκους και παιδιά στη Νότιο Αφρική και είδαν ότι ένα στα επτά κορίτσια σχολικής ηλικίας καθώς και το ένα τρίτο των γυναικών υποφέρουν από «αλωπεκία από έλξη», απώλεια δηλαδή των μαλλιών που προκαλείται από το υπερβολικό τράβηγμά τους.

Μεγάλη προσοχή! Αυτά τα τρόφιμα μπορούν να σε σκοτώσουν ενώ οδηγείς!

Οι επιστήμονες πιστεύουν, όπως αναφέρουν στο έντυπο «Βritish Journal of Dermatology», ότι τα αποτελέσματα αυτά αφορούν όλα τα άτομα, ανεξαρτήτως του τύπου μαλλιών που διαθέτουν.