Μάσκα ομορφιάς με 3 θαυματουργά υλικά! Μέλι κανέλα και ελαιόλαδο!

Φυσική λάμψη με φυσικά υλικά

Μάσκα ομορφιάς με 3 θαυματουργά υλικά! Μέλι κανέλα και ελαιόλαδο!

Μια μάσκα ομορφιάς που θα κάνει θαύματα στο πρόσωπό σας, είναι εδώ και με μόνο 3 υλικά, μέλι, κανέλα και ελαιόλαδο!

Θα σας αφήσει νεότερες, ενυδατωμένες και με περισσότερα λεφτά στην τσέπη σας, αφού είναι από σπιτικά, φθηνά υλικά που μπορείτε να βρείτε στην κουζίνα μας και φυσικά να τα φτιάξετε μόνες σας!

Υλικά
1 κουταλιά του γλυκού ελαιόλαδο
1/2 κουταλιά του γλυκού κανέλα σε σκόνη
1 κουταλιά του γλυκού μέλι

Εκτέλεση
Αφού ανακατέψουμε τα υλικά, απλώνουμε τη μάσκα στο πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών με απαλές κινήσεις. Την αφήνουμε να δράσει 15 λεπτά και ξεπλένουμε με χλιαρό νερό.

Οι ευεργετικές αυτές ιδιότητες των 3 αυτών συστατικών έχουν θετικό αντίκτυπο και στην εικόνα μας, διατηρώντας τη φυσική λάμψη και προλαμβάνοντας την δημιουργία ρυτίδων!

Τα οφέλη του κάθε υλικού

Κανέλα
Έχει ένα συστατικό που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες που είναι καταστροφικές για την επιδερμίδα. Η μυρωδιά της και μόνο, μας χαρίζει ευεξία και βοηθάει στην καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου μας, ενώ τονώνει και την ερωτική μας διάθεση.

Μέλι
Χρησιμοποιείται συχνά ως καλλυντικό με αντισηπτική και επουλωτική δράση για το δέρμα.

Ελαιόλαδο
Πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως η βιταμίνη E και οι πολυφαινόλες, αλλά και σε χλωροφύλλη, αποτελεί σύμμαχο όχι μόνο για την υγεία αλλά και για την εξωτερική μας ομορφιά!

Συμβουλή: Υπάρχει περίπτωση να αισθανθείτε μια περίεργη θερμότητα στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια της μάσκας, όμως είναι απολύτως φυσιολογικό και δε πρέπει να σας τρομάξει! Μόνο αν νιώσετε έντονο τσούξιμο ή κάψιμο σημαίνει ότι κάποιο από τα συστατικά σας προκαλεί ευαισθησία και τότε καλύτερο θα ήταν να αφαιρέσετε τη μάσκα.

DIY: Φτιάξε μόνη σου εύκολα μάσκα σώματος με σοκολάτα και μέλι!

Η super αναπλαστική μάσκα προσώπου με μαγιά μπύρας και μέλι!

Η μαγιά μπύρας παράγεται από την καλλιέργεια του μύκητα Saccharomyces cerevisiae που χρησιμεύει στην ζύμωση της παραγωγή της μπύρας από όπου πήρε και το όνομα της.

Θρεπτική αξία: Είναι ιδιαίτερα πλούσια σε πρωτεΐνες και βιταμίνες, ιδίως του συμπλέγματος Β, ενώ διαθέτει πολλά ιχνοστοιχεία όπως κάλιο, ασβέστιο, νάτριο και σίδηρο.

Δράση στην επιδερμίδα: Αναζωογονητική, επουλωτική, αντιφλεγμονώδης, θρεπτική, ιδανική για επιδερμίδες με ακμή. Μπορούμε να την βρούμε εύκολα φρέσκια σε φούρνο ή αποξηραμένη σε καταστήματα υγιεινών τροφών. Φυσικές συνταγές με μαγιά μπύρας

1.Μάσκα κατά των φλεγμονών και των εγκαυμάτων με μαγιά μπύρας και αλόη για άμεση ανακούφιση από πόνο και κάψιμο. Επουλωτική, κατευναστική, αντιφλογιστική.

Υλικά v ¼ κουταλάκι Μαγιά μπύρας σκόνη v 1κουταλακι Αλόη βέρα Gel v 4 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας (προαιρετικά)

Εκτέλεση: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα. Εφαρμογή: Απλώνουμε τη μάσκα στην ερεθισμένη περιοχή για 15 λεπτά. Ξεπλένουμε με δροσερό νερό. Βάζουμε μόνο αλόη gel αντί για κρέμα.

Ή

2. Αναπλαστική μάσκα προσώπου με μαγιά μπύρας και μέλι για σημάδια ακμής και ουλές. Η απόλυτη ανάπλαση για επιδερμίδες με σημάδια ακμής, δυσχρωμίες και ουλές.

Υλικά v 1 κουταλάκι μαγιά μπύρας σκόνη, v 1 κουταλάκι ρευστό μέλι, v 10 σταγόνες χυμό λεμονιού

Εκτέλεση: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα. Εφαρμογή: Απλώνουμε το μείγμα στο πρόσωπο και στο λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών για 15 λεπτά. Ξεπλένουμε με δροσερό νερό (1 φορά την εβδομάδα).