Κορίτσια προσοχή! Αυτές είναι οι νέες τάσεις του 2020 για τα μαλλιά σας! Τολμήστε το πρώτες και ξεχωρίστε!

Τα χρώματα που θα αγαπήσετε!

Αρθρογράφος: Μαίρη Μιχελή
Μαίρη Μιχελή
Youweekly Editor
Κορίτσια προσοχή! Αυτές είναι οι νέες τάσεις του 2020 για τα μαλλιά σας! Τολμήστε το πρώτες και ξεχωρίστε!

Κορίτσια μου, δώστε προσοχή στο θέμα που σας παρουσιάζουμε! Αυτές είναι οι νέες τάσεις για τα μαλλιά σας και για το ολοκαίνουργιο έτος που πλησιάζει, το 2020! Τολμήστε το πρώτες και ξεχωρίστε από τις άλλες!

Κοιτάξτε για ένα λεπτό το ημερολόγιο σας... ναι, το 2020 βρίσκεται σχεδόν εδώ! Με κάθε νέο έτος θέμα συζήτησης είναι οι αλλαγές και τα νέα μας εγχειρήματα! Μαζί με αυτά ξέρετε τι άλλο πρέπει να σκεφτείτε; Το χρώμα των μαλλιών σας!

Η νέα χρονιά είναι η τέλεια στιγμή για να αλλάξουμε το χρώμα των μαλλιών μας! Νέα χρονιά, νέα απόχρωση, είμαι σωστή;

Έτσι, αναλαμβάνω να σας βοηθήσω και να σας εμπνεύσω, ώστε να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σας! Έχω κάνει αρκετή έρευνα και κατέληξα στα 7 καλύτερα νέα trends για τις χρωματικές επιλογές που θα δούμε πολύ το 2020!

Κρατήστε σημειώσεις και διαλέξτε το χρώμα που σας ταιριάζει και εμπιστεύεστε!

Απόχρωση #1 Silver Blonde

Αν δε θέλετε να κάνετε όλο το μαλλί σας ασημί το 2020 μην ανησυχείτε! Αυτή η απόχρωση του ξανθού με ασημί υποτόνους θα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή trend του νέου έτους! Απλά για να είστε σίγουρες ότι δε θα αλλάξει το νέο χρώμα χρησιμοποίηστε το μωβ σαμπουάν για να το διατηρήσετε λαμπερό!

Απόχρωση #2 Λιλά

Το 2020 αυτό το χρώμα δεν πρόκειται να πάει πουθενά! Ήδη από το 2019 πολλά κορίτσια έχουν ξεκινήσει να υιοθετούν αυτό το χρώμα και σας βεβαιώνουμε ότι για ακόμη μια χρονιά θα παραμείνει στις τάσεις! Έτσι, αν δεν ανήκετε ήδη σε αυτό τον κύκλο που έχουν κάνει αυτήν την απόχρωση στα μαλλιά τους, υπάρχει ακόμη χρόνος για να ροκάρετε με μια υπέροχη λιλά απόχρωση στα μαλλιά σας! Για να το διατηρήσετε πρέπει να κάνετε εβδομαδιαία μάσκα μαλλιών για να εξουδετερώσει τυχόν μπρούτζινους τόνους.

Απόχρωση #3 Καραμελέ τόνοι

Ακόμη μια τάση που παραμένει και το 2020 και συνδυάζεται με βάση την σοκολατί απόχρωση με καραμελέ τόνους! Κρατήστε τους νέους σας καραμελέ τόνους γυαλιστερούς με ένα spray λάμψης!

Απόχρωση #4 Το look της Demi Lovato - Βαφή στις άκρες των μαλλιών

Είναι ο τέλειος τρόπος για να προσθέσετε ένα πιο φωτεινό χρώμα στο look σας χωρίς να χρειαστεί να βάψετε όλα τα μαλλιά σας! Μπορείτε να κάνετε το styiling της Demi με ένα σίδερο για μπούκλες, αρκεί να πιάσετε τις άκρες σας και με μια απαλή κίνηση να τις γυρίσετε προς τα έξω.

Απόχρωση #5 Σκούρο σοκολατί χρώμα

Εντάξει τώρα, φυσικά και οι καφέ τόνοι θα είναι για άλλη μια χρονιά στα trends, αλλά δίνοντας τους μια βαθιά και πλούσια σοκολατί απόχρωση, όπως αυτή που βλέπετε παραπάνω. Προσθέστε στιλ στο μελαχρινό μαλλί σας με ελαφρύτερα χρώματα και κάντε σε όλα τα μαλλιά σας ελαφριές μπούκλες για να αναδείξετε το χρώμα!

Απόχρωση #6 Χάλκινο

Το 2020 θα δείτε παντού κόκκινες τρίχες και μάλιστα υπάρχει καλό λόγος! Αυτό το χρώμα φαίνεται εκπληκτικά σε οποιονδήποτε έχει ζεστά και απαλά χρώματα πάνω του και δείχνει πιο θερμό ακόμη και το δέρμα. Συμπυκνώστε το προσωπικό σαμπουάν σας με ένα άλλο, χωρίς θειικό άλας για να κρατήσετε το κόκκινο χρώμα σας ζωντανό.

Απόχρωση #7 Σκιάσεις στην ρίζα

Αν έχετε αφήσει ήδη την ρίζα σας να μεγαλώσει λίγο περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε, ίσως θα έπρεπε να δοκιμάσετε να κάνετε τις σκιάσεις στην ρίζα, αφού είναι η απόλυτη τάση για το 2020. Όταν βάφετε την ρίζα σε πιο σκούρο χρώμα από το υπόλοιπο των μαλλιών, δημιουργείται κατευθείαν μια αντίθεση "σκιάς".

Αυτά είναι τα φετινά trend! Σκεφτείτε καλά ποιο είναι αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και επιλέξτε το κατάλληλο για εσάς. Εντωμεταξύ, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα καλύτερα χτενίσματα που σας προτείνουμε για τις γιορτές!

Trend Alert! Η νέα τάση στα μαλλιά... δεν θέλει κομμωτήριο!

Η νέα τάση στα μαλλιά για το 2019 έρχεται να... διαγράψει όλες τις προηγούμενες.

Αλλάζει όλα τα δεδομένα, μιας και δεν χρειάζεται κομμωτήριο και μπορείς να τα κάνεις μέσα σε λίγα λεπτά.

Αυτό που μαγνήτισε το ενδιαφέρον μας στο φετινό Paris Fashion Week ήταν τα χτενίσματα των κοριτσιών και από εκεί μας έρχεται αυτή η τάση. Τα it girls άφησαν τα μαλλιά τους ελεύθερα, ανέμελα και είπαν ναι στη φυσική κίνηση.

Με το που βγείτε από το μπάνιο, στεγνώστε τα μαλλιά σας και με το χέρι σας και την βούρτσα δώστε μια ανάλαφρη κίνηση. Μάλιστα, αν θες να το πας ακόμη παραπέρα και να δώσεις άλλον αέρα στο στιλ σου ακόμη μια τάση είναι τα updo ανέμελα πιασίματα που μπορείς να τα κάνεις με τον ίδιο τρόπο.