Αυτά είναι τα top 10 σχέδια για να έχεις στα νύχια σου τον χειμώνα! Θα τα λατρέψεις!

Θα τα λατρέψεις!

Αρθρογράφος: Μαίρη Μιχελή
Μαίρη Μιχελή
Youweekly Editor
Αυτά είναι τα top 10 σχέδια για να έχεις στα νύχια σου τον χειμώνα! Θα τα λατρέψεις!

Αυτά είναι τα top 10 σχέδια που θα λατρέψεις για τα νύχια σου και για να τα έχεις πάνω σου όλο τον χειμώνα!

Έχω σχεδόν εμμονή με ό,τι αφορά τον χειμώνα! Είμαι ίσως από τους λίγους ανθρώπους που θα προτιμούσα να ζω σε ένα μέρος που θα είχε μονίμως 5 βαθμούς Κελσίου παρά 38 βαθμούς κάθε ημέρα.

Έτσι, οι μήνες Δεκέμβρης και Ιανουάριος είναι το μόνιμο όνειρο μου και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος -για εμένα- να γιορτάσω τον χειμώνα από το να το εντάξω στο μανικιούρ μου ένα σχέδιο από νιφάδες χιονιού. Αναφέρομαι σε μινιμαλ σχέδια, με μια μικρή στρώση από γκλίτερ και μια νότα λάμψης που κάνει τα δάχτυλά μας να φαίνονται λίγο πιο γιορτινά.

Ακόμα κι αν ο χειμώνας είναι κάτι που απεχθάνεσαι, δυστυχώς για εσένα δεν πρόκειται να πάει πουθενά για μερικούς μήνες, οπότε γιατί να μην μπεις στα vibes της εποχής με ένα από αυτά τα πιο χαριτωμένα σχέδια; Ξεκίνα από αυτές τις ιδέες που σου αφήνω παρακάτω και αγκάλιασε το χιόνι και το κρύο.

Σχέδιο #1

Αν δεν είσαι από εκείνες που θέλουν ένα φουλ παιχνιδιάρικο νύχι, αλλά έχεις όρεξη να βουτήξεις στην χειμερινή διασκέδαση, δοκίμασε να σχεδιάσεις μια νιφάδα σε όποιο δάχτυλο προτιμάς. Άσε λίγο λευκό «χιόνι» να καλύπτει το εορταστικό κόκκινο βερνίκι και στην συνέχεια ζωγράφισε μια λεπτή νιφάδα χιονιού με ένα ειδικό πινελάκι νυχιών.

Σχέδιο #2

Αυτές οι νιφάδες στα νύχια είναι ουσιαστικά γνήσιος χειμώνας, σωστά; Κράτα το φυσικό χρώμα των νυχιών σου με ένα ιριδίζον διάφανο βερνίκι νυχιών και τοποθέτησε λίγες ριπές αργύρου στις άκρες. Στην συνέχεια κόλλησε ένα αυτοκόλλητο νιφάδας χιονιού και από πάνω βάλε top coat.

Σχέδιο #3

Η μπλε-γκι βάση αυτών των νυχιών δίνει μια ουδέτερη μινιμαλιστική αίσθηση στο μανικιούρ σου. Κράτα τα απλά και σε μερικά από τα νύχια σου σχεδίασε μια δύο νιφάδες χιονιού με ένα άσπρο-γκρι βερνίκι, αντί για ένα λευκό.

Σχέδιο #4

Αν δεν μπορείς να βάφεις συνέχεια τα νύχια σου και δε θέλεις να ξοδεύεις μια περιουσία για να στα φτιάχνουν τότε απλά δοκίμασε αυτά τα αυτοκόλλητα με τις νιφάδες και τοποθέτησε τα στα νύχια σου περνώντας απλά μία βάση από κάτω και θα είναι το ομορφότερο νύχι που έχεις κάνει ποτέ!

Επίσης, διάβασε εδώ τα 11 πιο χρήσιμα tips για να έχει πάντα όμορφα και περιποιημένα νύχια!

Σχέδιο #5

Αστέρι ή νιφάδα χιονιού δε με νοιάζει καθόλου, ειδικά από την στιγμή που έχει γκλίτερ πάνω! Βάλε ένα απαλό ροζ-χρυσό βερνίκι με γκλίτερ και στην συνέχεια κάνε ένα σχέδιο περίπου σαν σταυρό με μαύρο βερνίκι και... βουαλά!

Σχέδιο #6

Αν ωστόσο δεν μπορείς καθόλου να σχεδιάσεις το οτιδήποτε, πόσο μάλλον για να κάνεις μια νιφάδα χιονιού στα νύχια σου, τότε δοκίμασε αυτήν την γρήγορη τακτική. Πέρασε ένα ασημί γυαλιστερό βερνίκι νυχιών πάνω από ένα ουδέτερο χρώμα και μετά βάλε μικρά διαμαντάκια πάνω και είναι έτοιμο!

Σχέδιο #7

Αντί να βάψεις όλα σου τα νύχια, βάψε τα δύο ή τα τρία σε λευκό χρώμα και άσε τα υπόλοιπα διαφανή! Στην συνέχεια τοποθέτησε χρυσές νιφάδες και ασημί -πωλούνται πολλά βερνίκια με έτοιμο σχέδια ή ακόμη κι αυτοκόλλητα- για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Σχέδιο #8

Αυτές οι μικρές νιφάδες χιονιού μπορεί να φαίνονται λίγο περίπλοκες, αλλά στην πραγματικότητα είναι βερνίκι με γκλίτερ και μικρές περλίτσες. Κάλυψε τα νύχια σου με αστραφτερό βερνίκι νυχιών, κόλλησε μερικές νιφάδες χιονιού και στη συνέχεια τοποθέτησε μικρές περλίτσες και στο τελείωμα βάλε ένα top coat.

Σχέδιο #9

Βάψε τα νύχια σου με ένα γυαλιστερό κόκκινο χρώμα και από πάνω ζωγράφισε λευκές νιφάδες χιονιού και άφησε σε κάποια σημεία μια χρυσή πινελιά.

Σχέδιο #10

Τοποθέτησε ως βάση το μπορντό χρώμα και μετά ζωγράφισε σε δυο τρία νύχια ανά χέρι λεπτές νιφάδες χιονιού σε λευκό χρώμα και άσε μια δυο λευκές βούλες γύρω από αυτές. Στην συνέχεια πρόσθεσε στα υπόλοιπα νύχια σου στρασάκια και πέρα από πάνω ένα top coat.

Το νέο trend στα νύχια που έχει κάνει πάταγο! Εσύ ακόμη να το δοκιμάσεις;

Τα πολύχρωμα εορταστικά νύχια αποτελούν παρελθόν και μπαίνουμε σε πιο winter διάθεση!

Αποχαιρετάμε τα κόκκινα, τα μεταλλικά χρώματα αλλά και τις λεπτομέρειες από glitter.

Το χρώμα που ήρθε και θα μείνει για αρκετό καιρό είναι το γκρι! Είναι μοντέρνο, κομψό και ταιριάζει με όλα τα outfits, ακόμη και με πιο εντυπωσιακά βραδινά.

Οι αποχρώσεις του γκρι είναι πολλές και μπορείς να δεις ποιο σου ταιριάζει περισσότερο, ακουμπώντας το βερνίκι πάνω στο δέρμα σας.

Ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες που η θερμοκρασία είναι αρκετά χαμηλή, το γκρι είναι ιδανική επιλογή για να το συνδυάσετε με τα πουλόβερ σας.