Kylie Jenner: Ανακοίνωσε την «Stormi Collection» και προκαλεί ήδη φρενίτιδα!

Θα «χτυπήσει» κόκκινο σε πωλήσεις!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Kylie Jenner: Ανακοίνωσε την «Stormi Collection» και προκαλεί ήδη φρενίτιδα!

Την «Stormi Collection» ανακοίνωσε η Kylie Jenner στον λογαριασμό της στο Instagram και ήδη προκαλεί φρενίτιδα, πριν καν βγει στην αγορά.

Η star του Hollywood εδώ και καιρό προετοίμαζε την συλλογή της κόρη της η οποία έχει προϊόντα ομορφιάς εμπνευσμένα από εκείνη.

Στην επίσημη σελίδα του Kylie Cosmetics ανακοινώθηκε πως σε λίγες ημέρες η συλλογή θα είναι διαθέσιμη για να την αποκτήσουμε.

Πρόκειται να βγει στα καταστήματα αλλά και διαδικτυακά σε δύο περίπου εβδομάδες και συγκεκριμένα την 1 Φεβρουαρίου που είναι και τα δεύτερα γενέθλια της μικρής Stormi.

Η ανακοίνωση έγινε με μια φωτογραφία της Kylie Jenner όπου είχε στην αγκαλιά την κόρη της και στην λεζάντα έγραψε «Αγάπες μου, μείνετε συντονισμένοι στα stories μου για την Stormi Collection την 1η Φλεβάρη.

Στην συνέχεια η 22χρονη celebrity δημοσίευσε ένα βίντεο με όλη την συλλογή της κόρη της. Περιλαμβάνει τρία μικρά κραγιόν, μια μικρή σκιά ματιών, ένα σετ gloss κραγιόν και μια μινι πούδρα. Οι συσκευασίες θα σας «κλέψουν» την καρδιά, αφού είναι διακοσμημένες με πεταλούδες οι οποίες δεν θα μπορούσαν να είναι πιο γλυκιές.

Την φωτογραφία της που κατάφερε να συγκεντρώσει 3.500.000 likes την έχετε δει;

Kylie Jenner: Έβγαλε την περούκα της και είδαμε τα αληθινά της μαλλιά! Φωτογραφία μέσα από το μπάνιο της!

Η Kylie Jenner έβγαλε την περούκα που φοράει συνήθως και είδαμε τα αληθινά της μαλλιά. Την είδαμε σε φωτογραφία μέσα από το μπάνιο της.

Το μοντέλο του Instagram έκανε την αποκάλυψη μέσα από τον λογαριασμό της φορώντας μόνο το μπουρνούζι της.

Για πρώτη φορά πόζαρε έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. Εντελώς άβαφη, φορώντας σχεδόν.. τίποτα, ενώ δεν φορούσε τις συνηθισμένες περούκες της.

Kylie Jenner: Πώς πρόδωσε το όνομα της κόρης της! Τα στοιχεία φωτιά στα social media!

Συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα video από το μπάνιο της, παίζοντας με τα μαλλιά της, τα οποία δεν είναι αυτά που βλέπεις συνήθως.

TAGS