H Ελένη Φουρέιρα ψηφίζει ροζ - Έβαλε την απόλυτη σκιά που σε γυρίζει στη δεκαετία του '80

Εσύ θα το δοκιμάσεις;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H Ελένη Φουρέιρα ψηφίζει ροζ - Έβαλε την απόλυτη σκιά που σε γυρίζει στη δεκαετία του '80

H Ελένη Φουρέιρα ψηφίζει ροζ ανεπιφύλακτα, και το τολμάει. Έβαλε την απόλυτη σκιά που σε γυρίζει στη δεκαετία του '80 και μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό. Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό η τραγουδίστρια δίνει μια ιδιαίτερη αγάπη σε αυτή την απόχρωση και όχι άδικα.

Η τραγουδίστρια είναι γνωστή για την αδυναμία της τόσο στη μόδα, όσο και στην ομορφιά και δεν διστάζει μάλιστα να το κρύψει. Κάθε της εμφάνιση είναι όλο και πιο δυναμική και μοντέρνα, με την τελευταία της μάλιστα να περνάει σε άλλο επίπεδο.

Η ίδια φαίνεται πως ετοιμάζει κάτι, ωστόσο αυτό που έκανε τους πάντες να χαζέψουν ήταν η έντονη ροζ απόχρωση στα μάτια της, που ήταν μοναδική. Είναι γεγονός πως οι παστέλ αποχρώσεις, ανάμεσα στις οποίες είναι και το ροζ κάνουν δυναμικό comeback αυτήν την άνοιξη, ωστόσο όπως όλα δείχνουν το ροζ παίρνει την πρωτιά, με όλες τις αποχρώσεις του.

Εσείς τι λέτε; Θα το δοκιμάζατε; Πρόσφατα ωστόσο η τραγουδίστρια έκανε ακόμα μια μοναδική εμφάνιση, με δίπατα παπούτσια και μπλε σύνολο! Εσύ τολμάς να τα φορέσεις;

Και μιλώντας για το ροζ που ψηφίζει η τραγουδίστρια της δεκαετίας του '80, ξέρεις ποιο είναι το χρώμα που θα σε κάνει Ελένη Φουρέιρα; Την απάντηση στην έχει η ίδια με το τζάκετ της

Ψάχνεις το χρώμα που θα σε κάνει και εσένα Ελένη Φουρέιρα; Την απάντηση στην έχει η ίδια με το τζάκετ της, το οποίο είναι το απόλυτο trend της σεζόν και το φοράνε από Ελλάδα έως και Αμερική. Τα μεγαλύτερα ονόματα της showbiz το προτείνουν ανεπιφύλακτα.

Μεγάλες τραγουδίστριες και ηθοποιοί της εγχώριας και όχι μόνο showbiz φοράνε το συγκεκριμένο τζάκετ σε μοβ απόχρωση, που μαζί με το μπεζ και το μπλε αποτελούν "καυτά" κομμάτια της φετινής σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, αυτό που το κάνει ιδιαίτερο είναι το σχέδιό του, το οποίο είναι καρό και έχει αρκετές μαύρες λεπτομέρειες, τόσο στα μανίκια, όσο και στις τσέπες του. Αν θες και εσύ λοιπόν να αποκτήσεις ένα κομμάτι από την αγαπημένη σου τραγουδίστρια και να "μαγέψεις" τους πάντες δίπλα σου, δες που θα βρεις το τζάκετ της εδώ.

Πρόσφατα ωστόσο η τραγουδίστρια έκανε ακόμη ένα τολμηρό look. Αν θέλεις να αντιγράψεις μια εμφάνισή της χωρίς να είσαι.... πολύ τολμηρή μπορείς να κάνεις copy αυτήν εδώ. Είναι με αθλητικά που πάνε σε όλες!