Η Ελένη Φουρέιρα με δίπατα παπούτσια και μπλε σύνολο - Τολμάς να τα φορέσεις;

Το look μόνο για τολμηρές! Εσύ είσαι;

Η Ελένη Φουρέιρα με δίπατα παπούτσια και μπλε σύνολο - Τολμάς να τα φορέσεις;

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε ένα άκρως επικίνδυνο look με δίπατα παπούτσια και μπλε σύνολο που δεν ταιριάζουν σε όλες. Εσύ τολμάς να τα φορέσεις; Θέλουν προσοχή γιατί μπορεί να φαίνεσαι σαν να βγήκες από το... χρονοντούλαπο των 90's!

Η τραγουδίστρια ωστόσο, με άψογη αίσθηση της μόδας όχι μόνο τα υποστήριξε αλλά τα συνδύασε και πολύ σωστά, και πήρε από εμάς χαλαρά το 10άρι! Στην πιο πρόσφατη φωτογραφία της στο Instagram, σάρωσε σε αντιδράσεις και σχόλια από fans και όχι μόνο.

Η Ελένη Φουρέιρα, έβαλε τα δίπατα αθλητικά της με μπλε σύνολο στο ίδιο vibe της 90-ίλας! Με τσαντάκι μικρό σε μέγεθος αλλά εξίσου στιλάτο, πόνταρε στο εν λόγω σύνολο και βγήκε ασπροπρόσωπη. Έξτρα touch έδωσαν και τα καρό prints, αλλά και τα φιλαριστά καρέ μαλλιά της. Πάντως η ίδια, δείχνει να έχει αδυναμία στο άσπρο χρώμα, αφού το φοράει μέχρι και σε μπότες!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Πώς να φορέσεις τα δίπατα παπούτσια σου σαν την Ελένη Φουρέιρα

Τα sneakers έχουν γίνει πλέον εμμονή και η άνετη και πρακτική προσέγγιση του στιλ έγινε ένας νέος κανόνας. Η γοητεία των sneakers μεταφέρθηκε κι εκτός γυμναστηρίου, καθώς αποτελούν must-have κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας και φοριούνται με τα πάντα, από αυστηρά κοστούμια μέχρι θηλυκά φορέματα. Οι τρόποι για να κάνετε styling με τα μαγικά αυτά παπούτσια είναι πραγματικά ανεξάντλητοι! Οι τελευταίες μάλιστα σεζόν έχουν αποδείξει ότι τα αθλητικά παπούτσια είναι κάτι περισσότερο από τάση, είναι μία footwear επανάσταση που ήρθε για να μείνει. Από τα κλασικά λευκά ως τα chunky, η αγάπη της μόδας για τα sneakers δε φαίνεται να τελειώνει ποτέ!

Μία τάση που δεν είναι καινούρια, αλλά είχαμε καιρό να συναντήσουμε και κυρίως την εντοπίζαμε σε καλοκαιρινά πάνινα sneakers είναι αυτά με τις πλατφόρμες. Είτε πρόκειται για τακτερωτά δίπατα αθλητικά είτε για ευθείες πλατφόρμες, τα sneakers αυτά χαρίζουν έξτρα πόντους ύψους χωρίς να κουράζουν μακραίνοντας και ψηλώνοντας τα πόδια σας σαν να φορούσατε ψηλοτάκουνα.