Ελένη Φουρέιρα: Έχεις άσπρες μπότες; Σου δείχνει πως να της φορέσεις

Ο απόλυτος συνδυασμός!

Ελένη Φουρέιρα: Έχεις άσπρες μπότες; Σου δείχνει πως να της φορέσεις

Έχει ένα ζευγάρι άσπρες μπότες; Η Ελένη Φουρέιρα σου δείχνει πως να τις φορέσεις και να κλέψεις τις εντυπώσεις. Πάρε ιδέες από το look που έκανε η τραγουδίστρια για να τις συνδυάσεις και εσύ έτσι και να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Φουρέιρα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της στην Αμερική, αλλά και από τα επαγγελματικά της βήματα.

Σε μια ανάρτηση της μάλιστα είχε κάνει και τον απόλυτο συνδυασμό με λευκές μπότες που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις και εσύ.

Η τραγουδίστρια είχε φορέσει ένα μακρύ ολόσωμο φούτερ και είχε κάνει ένα άψογο casual look ενώ είχε κάνει και ένα τέλειο μακιγιάζ.

Δείτε εδώ και πάρτε ιδέες:

Φόρεσε το λιλά jacket της Ελένης Φουρέιρα και γίνε ξανά παιδί - Το έβαλε με τζιν παντελόνι

Στην Αμερική βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες η Ελένη Φουρέιρα και όπως έχουμε δει από αναρτήσεις περνάει όμορφες στιγμές. Σε μια έξοδο της με φίλους την είδαμε να φορά ένα jacket το οποίο αν το φορέσεις και εσύ θα γίνεις παιδί ξανά. Είναι σε λιλά χρώμα.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται στη μακρινή χώρα με σκοπό την προώθηση της καριέρας της σε διεθνή επίπεδο. Μάλιστα, πρόσφατα αποκάλυψε με μια ανάρτηση της, πως σύντομα θα βρει ένα νέο της κομμάτια, το οποίο σίγουρα δεν θα αργήσει να γίνει επιτυχία

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Φουρέιρα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της στην Αμερική, αλλά και από τα επαγγελματικά της βήματα. Σε μια από αυτές τις στιγμές είδαμε να φοράει ένα jacket που ζηλέψαμε.

Συγκεκριμένα είναι σε λιλά χρώμα και το συνδύασε με ένα κλασσικό τζιν σε φαρδιά γραμμή, και λευκό τοπ. Η τραγουδίστρια είναι συνηθισμένη σε... stylish και εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Ελένη Φουρέιρα jacket